7

hmmm

преди 8 месеца

Морските краставици навсякъде по ***, те са част от пейзажа там!Защо никой не ни даде приемливо обяснение на въпроса: Как стана така, че от дъждовните тръби по плажовете на Южното Черноморие потекоха фекалии?

6

SPA stolica

преди 8 месеца

За НГ сме ви подготвили сюрпризиращи цени : 30 000 лв . Заповядайте.

5

Анонимен

преди 8 месеца

В момента, който има бизнес нюх инвестира във Велинград.Велинград е едно от малкото населени места в страната, което увеличи населението си в сравнение с преброяването от 2011 г.През последните 2-3 години там се заселиха и сериозно количество граждани на Израел.Всички знаем, че това не са глупави хора.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Велинград е на световно ниво относно природни дадености.Дори цените във Велинград са ниски в сравнение със световните курорти.Това лято квадратен метър във Велинград удари близо 1000 евро.Тепърва ще расте тази цена.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 1 г за 4 членно семейство на СПА в България излизаше по-скъпо от чужбина. Зад граница почивахме повече дни, качествено, пътувахме с автомобил и платихме почти колкото в България. Качеството е като в скъпите ни хотели, но на достъпни цени. Тук тази година за 4 нощувки в СПА ще са нужни още повече пари. И тъй като цяло лято реват за българското черноморие и цените, нека видим планинските курорти и цени..

2

...

преди 8 месеца

Хайде стига с тази държава, а? Който иска балнео да си плаща. Все държавата да дава... ама като поиска държавата и се почва едно врещене!

1

sante_dog

преди 8 месеца

Айде сега, нямало пари! Има, ама са за "Насекомо". Да ядете бубите. Това е приоритет, а не да почивате. Яжте там ларвите и си трайте. Нали плакахте за промяна. Ето я!