9

Анонимен

преди 8 месеца

Основен критерий за Оскар е задължително да има във филма гейй сцени с участието на афроамериканци...

8

Анонимен

преди 8 месеца

"Много се зарадвахме, когато "Варайъти" обяви филма като социален трилър" - това значи ли, че като сте го снимали, не сте знаели и жанра в който го снимате? А иначе - бързо, хвърлете едни 200 хил. от терасата, за да го рекламираме...

7

Анонимен

преди 8 месеца

Прегледах трейлъра. ?!?! "Аз съм инспектор еди кой си. Направили сме блокада около блока си. Това са много опасни хора. Събирайте всички пари в къщата си". Сега представете си някой немец да го гледа това. Ще му каже на инспектора да глоби Дядо Коледа, че си е зарязал шейната от миналата коледа и да ходи да го глоби, че няма къде да каца Питър Пан. Бил криминална полиция тоя. КЪДЕ? На Луната? Така ли се работи по устав? Като си криминална полиция - върши си работата! К'во ми звъниш на мене?

6

Анонимен

преди 8 месеца

Това мяза на опит за скрита документалка, която е бледо копие на "Breaking bad" с телефонни измамници, не виждам как ще стигнем оскар, ако не предложим нещо ново като визия и идея.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Гледал съм трейлъра и се запитах, как Оскар пуска изобщо такъв филм до надпреварата, нямат ли критерии, нямат минимални изисквания?

4

Анонимен

преди 8 месеца

аман от този командарев, последните 20 години все той и все бози... какъв оскар за някаква регионална драма, която никой няма да разбере...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Колко да му гледат на поредната мудна, псевдотъжна, жалка историйка, прехвърлена на филм. Много е жалко, че киното ни заспа в 90те и подобни индивиди като този не могат да видят по-далеч от носа си.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Този живее в някакъв доста различен от реалността свят ако си мисли, че и да изгледат филма разлика ще има...

1

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ли блудкава посткомунистическа безвкусица? Че чак минимум 200 бона искат за кампания. Ревем, ама от смях.