31

Анонимен

преди 8 месеца

И лъжа нагло, безочливо и си вярват но по зле от тех саГлупаците които ги избират

30

След дъжд качулка ..

преди 8 месеца

По планинските села из цяла България разпродадените преди време стари военни камиони с висока проходимост неуморно превозват кой знае накъде великолепни трупи - все "законно" изсечени. Но в Странджа - сакън, не ...

29

Тхб

преди 8 месеца

Правилно така е. Сечете . При следващия дъжд няма да има какво да спасявате.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Лапчев добре е платил. Да се разберат с другия експерт, който каза, че през 1994 год. са паднали 400 литра, но не било презастроено и горите били с вековни дървета.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Позицията на Меркурий и Сатурн спрямо Юпитер са виновни!

26

УЧЕН

преди 8 месеца

Горите са природна екосистема и не се пипат. Създават се изкуствени за дърводобив върху замърсени и рекултивирани терени. Няма устойчиво поддържане на естествените гори. Горските учат по грешни учебници.

25

Истината

преди 8 месеца

Да... и в Царево причината е рекордните валежи, а зимата винаги ни изненадва и не успяваме да почистим пътищата, обаче важното е, че пътищата са ни качествени, дупките по тях са опит за саботаж от агенти на ЦРУ, МИ6, Мосад и КГБ

24

До 12

преди 8 месеца

Ти съвсем си скъсал лентата, къде точно горите в Странджа са изсечени? Всеки може да отвори google maps и да види, за каква гъста растителност става дума. Територията на горите след 1990 г. расте непрекъснат и днес те заемат около 40% от територията на България, един най-високите проценти в Европа - това са фактите, проблем с горите нямаме!

23

Bugarin bosilegrad

преди 8 месеца

Тия приказки казвайте на радев тия дърва на околоврсното да неса внос от габон

22

Тоя

преди 8 месеца

е позор за инженерите, каквото и да е завършил!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ох, успокоих се. Те и тръбите с отходната вода не били истински. Направо чудо! Давай народе юруш на плажовете с "кристална" вода!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Не са само ДПС, други също го правят, Тан.ва с любовника си, изсякоха дъбова гора край Котел, за Цв.танов също се писаха статии за сеч и че масово се сече в северна България, има и от левите, но няма да пиша кои точно, трябва да се забрани сечта за 20 до 30 години, освен санитарна. Да изчистят вътре коритата на реките от растителност и от смет, която е била изхвърляна и се е затлачило и , както и на други места и т.н.

19

мак

преди 8 месеца

Днес да не е ден на шегата?

18

Вицът на годината!

преди 8 месеца

Цитат: "Не сечта, а рекордните валежи причинили наводненията по Черноморието. Контролът за незаконна сеч в Странджа е изключително засилен..." Тези, че са гььонсурати се убедихме, като обясняваха за кристално чистата вода в морето, а пороя откри през 50 метра канални тръби, които изливат всички нечистотии по плажовяте. Сега пореден опит да ни будалкат с "изключително засилен" контрол и че нямало изсичане...

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен""Стратегията на Европейския съюз е в близките 20 30 години да замени всичко с възобновяеми източници, а гората е дин от тях." - След 30 години ЕС ще е спомен..." , повярвай, в западните страни от ЕС, не сечат поголовно горите, както у нас, дори Румъния, която е с по-големи горски масиви от България, взема дървесина от България, някой изсича горите и в северна България и отиват в Румъния, а в Странджа, местни феодали, кметове, турци извършват това.

16

баба мара

преди 8 месеца

защо се трият плюсовете и минусите това някаква новост ли е

15

баба мара

преди 8 месеца

стига прос-то-тии 30 години сеч дпс купува гласове с дървата даже нс гласувапо 10 кубика на домакинство дърва за огрев това беше върховна наглост затоваоставка и избори до дупка бетониране на цяла българия сега пък дъжда бил много

14

Анонимен

преди 8 месеца

Също така от тръбите тече течен шоколад, а на края им седи един мармот...

13

Бончо

преди 8 месеца

Още лъжи!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Я стига! Аз на вас ли да вярвам или на сателитните снимки , където се вижда как за десет години са изсечени цели гори, била и са останали само около 5% до 10% от гората и също на показанията на местните хора, чийто стада и животни сте изтрепали , за да ги изгоните и обезлюдите района и сечете? Я направете проверка и кой прави далавери и изсича и изкупува земята там!