399

Анонимен

преди 8 месеца

ако видите двете същества които я съдят рязко ще ви се приходи до тоалетна

398

Алооо

преди 8 месеца

Какви да тия думи бре? Кенсълната? Алооо, няма ли българска дума? Вие сте с речника на киро простото.

397

Дедо

преди 8 месеца

Сигурен съм, че тия същите "либерални" и "обичливи" и "толеранти" ще скочат на нож, ако всяка година бели хетеро мъжи си правят "прайд"!И всички бели хетеро НЕ СЕМЕЙНИ също си правят "прайд"!И какво е това ПРАЙД?Щом тия се "гордеят", че са би, транс, херми, обратни и т.н. що па НИЕ да сме лошите, че сме хетеро

396

ЕРА

преди 8 месеца

аз ако се съблека по *** на някой протест ще ме арестуват, а тия дет си мятат задниците наляво-надясно и вулгарничат качени на платформи, полицията ги пази!

395

маилс

преди 8 месеца

До мостафа То щото тия у дома не са ниски ,набити и в *** развити=такъв ти гена баце не се прави на изненадан .А всеки като остарее наслага килца =което е по добре от слаб и съсухрен и сбръчкосан и евентуално болен .Моите почитания за Милена че има позиция в нашето болно време -които иска да си пъха дръжката на българското знаме в дирника -да си го прави у дома .

394

да те попитам

преди 8 месеца

"кенсълната"??? - Да еВВВа мамамамати, дра$кач долен! По-умен ли си мислиш, че изглеждаш, като пишеш така?!?

393

мостафа

преди 8 месеца

Тая дебелана охранена за нищо не става ....има три песни и скучна та знае ли се .Сега търси медийна изява белким не са я забравили ...

392

Обективен

преди 8 месеца

Имаше времена,когато за една реплика се отиваше в Белене. Дойде демокрацията и всеки може да се изразява както си иска.Но изврaтеняците явно се смятат за богопомазани и никой не трябва да ги обижда,защото,видите ли това било дискриминация. *** на природата.

391

Анонимен

преди 8 месеца

Изминали са 2 години от този пост на Милена. Защо изобщо трябва да го обсъждаме? Стига глупости, ебаcи! Очевидно е, че пострадала страна няма, щом и съдилищата са се произнесли. Но е безкрайно гнусно това, че заради изразяване на мнение може да се стигне до подобна драма.

390

шопендар

преди 8 месеца

ХОРА, НЯКАКВИ ИЗВРАТЕНЯЦИ ПОСЯГАТ НА ПРАВОТО НИ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАМЕ,ТОВА Е ЕДНО КРЕСЛИВО МАЛЦИНСТВО,КОЕТО НАЛАГА НЯКАКВИ СИ ТЕХНИ НОРМИ ,НА РАЗУМНО МИСЛЕЩИТЕ.НИМА ЩЕ ОСТАВИМ МИЛЕНА САМА ,СРЕЩУ ТЯХ.

389

Бай Ганя

преди 8 месеца

Господа ПидираЗТИ ако не бяха хора като Милена , сега да леете тухли в някой затовор или да сте опитно зайче на учени ,че да ви управят секуалността. 3 дози васкинка и улрйнско знаме не ви давят права да ругатет другите ,а те вас не!!!

388

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

Съдът да реши Траверсите или Милена. Аз лично съм за Милена. Аз лично не бих учил момче че да целуваш кайсиите на някой дърт чичак е хубаво. Мое мнение.

387

Анонимен

преди 8 месеца

Миленоооо...останала си пред Магура...м.а вече е 21 век. Ти одъртяваш грозно!!!

386

Баста

преди 8 месеца

Не е прайда, а ония двете, които се бракуваха в чужбина и сега с финансовата помощ на Copoc и БХК дойдоха в България да си налагат извращенията като норми.

385

Киро

преди 8 месеца

Демокрацията е освен да се изразяваш,каквото мислиш и правото да съдиш някой,ако се чувстваш обиден.Ако съдът реши,че е виновна значи е така.Има си закони и никой не е над тях.Независимо дали е обикновен човек или рокаджия със свободен дух и изразяване.

384

Ник

преди 8 месеца

Демокрацията предполага , че всеки може да не харесва определени неща , хора и тенденции....Вие хомо нещо си, ....след като сте либерали и демократи трябва да сте за нашето право да изразяваме включително и негативно мнение към вас .

383

Ни

преди 8 месеца

извратеняка си е извратеняк явно от вашия пост

382

Ни

преди 8 месеца

До АнонименНе е странно , че съвременните гейчета не знаят коя е Милена ....та я бъркат с тошко вото време ....

381

Анонимен

преди 8 месеца

гнусна ми е ...

380

Сата НАТО

преди 8 месеца

Някой упорито държи статията с тая иддийодка на първа страница. А това, че изглежда и се носи десет пъти по-фрапантно от най-разюзданите геове, ми го изтриха.