34

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки като шофира е потенциален убиец. Това не е довод.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Никога не шофирам, ако съм пил, даже и глътка бира. Наркотици не употребявам и никога не съм употребявал, но.... Отнемането на автомобила е толкова безумно, че няма накъде повече. Аналогията с оръжие е меко казано манипулация. Всяко нещо би могло да е оръжие по тази логика. Има си ясни санкции, ако се налага - затвор и глоба. Къде е логиката за едно и също нещо да се налага различни по размер конфискации на частна собственост? На един колата му е на 20 години и струва 3000 лв., а на друг 6000 лв

32

Лъки

преди 8 месеца

До онези,240 неграмотни,жалки и лишени от здрав народен разум дръвчета,променете член 1от Конституцията,че частната собственост е. ....и всичко трайно си идва на мястото!

31

ЗащоДаЕ крайнаМярка?

преди 8 месеца

Пиян на волана е потенциален убиец. Защо да не му се отнема оръжието, ако го хванат, че предумишлено е тръгнал да излага на риск живота и здравето и на пешеходците, и на пътуващите в автомобила?

30

ТОВА Е ПРАВИЛОТО:

преди 8 месеца

КАТО НЕ МОЖЕШ ДА КАРАШ НОРМАЛНО ЕДНА МАШИНА-----ТРЯБВА ДА ТИ ВЗЕМАТ МАШИНАТА!!!!!!!!ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО!!!!!

29

САМО ПИТАМЕ:

преди 8 месеца

ДАЛИ ПЪК ЩЕ Е "НОРМАЛНА МЯРКА"---АКО МЕ БЛЪСНЕ ПИЯН ШОФЬОР ДА МУ СБЛЪСКАМ ЯКО ПРОСТАТА ПИЯНСКА ГЛАВА С НЕКОЙ ВИНКЕЛ...????!!!!

28

АМА СМЕХ, БАКЕ....

преди 8 месеца

ДА ТИ ВЗЕМАТ КОЛАТА ЗА ПИЯНСТВО И ДРОГА --БИЛО "КРАЙНА МЯРКА"....АМА ДА ТЕ БЛЪСНАТ С КОЛА, ОСАКАТЯТ ИЛИ УБИЯТ--- Е "НОРМАЛНА МЯРКА"...ХАХАХА....ТЕ ТОВА Е ЗАКОНА У БЪЛГАРИЯ!!!!!

27

пастора

преди 8 месеца

двама уби с новия форд . светели му в очите, а друга кола обратен правела . нищо не видял и ги помел двамата влюбени . още не са го осъдили . Има такива хора . моли се и като евангелист госмод му говори . Като Куката . с100 на сливница скръстил ръце с поглед към небето .... оцелял .

26

Анонимен

преди 8 месеца

Всяка кола вече върви 150км била тя и малолитражна, като го шибне в града със 100 на пешеходната пътека по ли ша му е кеф, че са го отнесли с малолитражна.

25

ес да даде

преди 8 месеца

земи на зелиски , а държавата да си смени името . нещо по американско да е . най-пяния град е варна . На синетата и щерките на олигарсите от глезотия шофиращи фиркани двойна глоба .

24

Бай Дрън

преди 8 месеца

Глллупаво е, младият водач да не може да кара нощем. Тук трябваше за раната да се замени с това, младият водач да бъде с придружител нощем. Лично аз съм бил придружител на млади водачи, знам че не могат да се ориентират с къси/дълги, понякога не се ориентират и в коя лентя да карат. Затова опотен водач, който дава напътствия е полезен, докато свикне младия.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Някаква машина в производство на нещо. При работа с машината загива работник. Веднага да се отнеме машината от собственика.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Отнемането на кола е очевидно противоконституционно. За наказание е шофьора. Има съд, има глоби, има затвор. То по тази логика за отнемане на кола, трябва да отнемат всички бизнеси в България, защото изгониха милиони българи от България с мизерните заплати, които плащат.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Великий ум Царски,а да газиш невинни хора пиян или напушен,каква мярка е? Жалко,че си обиколил света по състезанията,нищо не си видял и разбрал от закони.

20

хора с агресия

преди 8 месеца

и алкохол има отдавна . използват ги за цели като майдан или протестърство , на мач , за мо**чи . Подпалиха партииния дом , сидеров нахлуваше с агресия където иска , а за политически цели пяни и дрогирани ги събират . Те карат и коли . Вижте семержиев, николов, а карат

19

Анонимен

преди 8 месеца

Едно от малкото разумни неща, които приеха преди доста време, беше еднаквите права и задължения за трите вида пешеходни пътеки - зебрата, очертаната две успоредни линии и продължението на тротоара на кръстовищата. После имаше отстъпление към по-лошо с вменяването на допълнителни отговорности на пешеходците, когато са на пешеходна пътека като продължение на тротоара.

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Анти, значи на убийците да не им прибират оръжията, по сбърканата ти логика? Частната собственост НЕ Е неприкосновена, ако с нея е извършено престъпление

17

Анти

преди 8 месеца

Конституция, Чл. 17. (3) Частната собственост е неприкосновена.>>> Очевидно отнемането на кола, която е частна собственост е противоконституционно. Конституцията не допуска изключения в тази посока.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Тотално се обезсмисля взимането на книжка. Да вдигнат часовете, да направят изпитите по-сложни - да. Но това с ограничението на мощността и часовете, единственото, което ще постигнат е младите шофьори да не пипнат кола, до докато не натрупат необходимия стаж на хартия. Едно време като взех книжка, нямах кола. Така минаха години преди да започна да шофирам, но тогава вече бях със златен талон.

15

Дзивко

преди 8 месеца

Нашите закони са само в една посока, втълпиха на пешеходците, че са винаги прави, което е много вредно, писан закон не работи срещу физиката, реално приравниха зеберата с ъгъла на улицата, е тогава защо изобщо има пешеходна пътека, за пяните водачи прошка да няма, но е хубаво да учим децата преди да пресекат да се огледат, защото ми е странно как не виждаш на прав участък летяща кола