53

Анонимен

преди 8 месеца

ДДСто в Гърция е 13%, а на теб ти е 9% и ПАК не можеш да се конкурираш. ***. И 0% да е няма значение, защото не си способен. Друго, бройката е намаляла спрямо 2019, но ти вдигна цените тройно и правиш повече оборот от преди ковид. Следователно, бранша се е стабилизирал и никой не ти е обещавал 9% завинаги. Айде.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Алхимикът да си гледа колбите

51

Зевзек

преди 8 месеца

Няма ставка 20 % за туризма нито в Гърция,нито в Италия, Франция или Испания.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Денков разбира само от сапуни и обича да ги изтърва в общата баня.

49

Разбирач

преди 8 месеца

Той разбира от лакмус и колби. Иска името на менделеевата таблица да се смени с името Сорос-Ротшилд табела за да не носи името на руски учен.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Оф тия от туризма се ***, да си оправят услугите и тогава да вървят да се оплакват, никой нищо не им дължи

47

...

преди 8 месеца

... Аз съм Ричи, отвории...

46

Пфф

преди 8 месеца

От целия този пюскюл абсолютно нищо не се каза, ЗАЩО да останат тия ДДС които бяха въведени като помощи за пандемията. Пандемия вече няма, тия защо получават все още помощи чрез ниско ДДС? Шрекчо реве, че България изоставала от туризма, а какво общо има това пак с намеленото ДДС в контекста на вече не съществуваща пандемия и всякакви противоепидемични мерки?!!?

45

Иванов

преди 8 месеца

Денков разбира от туризъм колкото ти алибегов от ресторанти и цена на рибай стекове особено след като имаше поне три съкрушителни видеодоказателства че тези стекове в три държави от Европа струват поне два пъти по малко и то ,а 400 грама оня мишок милионер и пишман шеф готвач Манчев и той трябва да се скрие някъде от срам

44

Вече,видяно!

преди 8 месеца

Този турски поганец който се бара като голем ресторантьор е нищо повече от голямо дрисливо ***.Никой не го бръсне за слива,а той дайма се завира,къде ли не само и само още нещо да окраде.Ще свърши и той както завърши и Алкапоне Петров:На комбайна майна!!!

43

Тиквата

преди 8 месеца

Аз ги научих така,да реват,да крадат и все други да не разбират колко много правят за държавата и за бг клиента, а той неблагодарникът все в чужбина ходи.Затова предлагам...на всеки бг клиент ,който ходи в чужбина на почивка глоба от 4000лв. Разбира се, както е обичайно ...40 процента за мен...ама за да не пищи простия народ,просто му намалям на али..как му беше името..ДДС и той ми превежда поне 4 милиона евро месечно.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Не 20%, а 30% трябва да им сложат, а на Ричи 50% и то само заради външен вид :)

41

КПСС БКП

преди 8 месеца

След провеждане на истинска сериозна проверка от Агенция по приходи и Инспекция по труда, 95 % от заведенията в България трябва да бъдат затворени, защото работят в сивия сектор. Осигуряват служителите си на минимална заплата, укриват данъци, не издават фактури и касови бележка, пробутват залежали храни и фалшив алкохол ...и така нататък и така нататък...

40

Анонимен

преди 8 месеца

А тия понеже много разбират, за това всичко що има пари избра Гърция и Турция за море.

39

Десислава

преди 8 месеца

Не знам дали Денков и Динкова разбират от ресторантьорство и туризъм , ама вие така и не схванахте как се прави.И спрете да се сравнявате с тези и онези ,ами ги погледнете и се понаучете.Знае ли човек , може и да станат работите.

38

Qwerty

преди 8 месеца

Те хотелиерите и ресторантьорите не разбират от туризъм, че какво остава за Денков. Принципа - "ден година храни" е непоклатим за родните пишман бизнесмени. Да изгърбим клиентите сега, пък догодина ще дойдат други, а държавата е длъжна да помага...

37

Анонимен

преди 8 месеца

готвят само с палмово масло ,замразени меса от 20г,.не си осигуряват персонала,надписват сметки ,мръсотия,че и 9% ДДС,я бе..

36

Анонимен

преди 8 месеца

Не подкрепям 9% ДДС за ресторантите. От къде накъде? И да не би да паднаха цените, като е по малък данъка? Не!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Ако въобще им махнат ДДСто и то е 0% ,и тогава Алибегов и кръчмарите ще ревнат ,държавата да им плаща .Няма разбиране с такива наглеци.Затова им го натресете на 30% ,и който укрива данъци затвор и национализация на кръчмите.

34

Анонимен

преди 8 месеца

тия кога ще им махнат най-накрая ддс-то от 9 % да си е нормално - те не са някакви супер дупер важни - то и аз искам в нашта фирма ей тъй да си направим ддс-то 9 % и да си пълним джоба