36

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв е този колективен трудов договор като ги няма сумите за заплащането на труда споменати сякаш междудругото 1400-1500 лв. все още.Този договор с кого са го сключени с известната тричленка или тричленката заради мнозинство в парламента и всичките са все посланници и се крият зад посолствата като току що пристигнали вестоносци събрали се на приказки на устроен прием пир да изразят удоволствието си,че са сред избраните.

35

Мъни, мъни...

преди 8 месеца

В частните болници заплатите са ОК! В общинските се лекуват *** без осигуровки, персоналът е демотивиран, краде и крие рушвети и е вечно недоволен, а носи пълни джобове всеки ден. Колко плаща едно семейство за едно нормално раждане, а?

34

Анонимен

преди 8 месеца

А Асен Василев и Кирил Петков взимаха по 10 000 лв заплата като премиер и фин министър. Василев и сега прави по 10 бона!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Болницоте не са държавни частни са но много се краде от директорите Държавни болници няма

32

Анонимен

преди 8 месеца

Основната причина е,че действат по плана Ран-Ът.Според него трябва всички държавнк болници да бъдат затворени и да има само частни.И който оцелее след това...Ще раждат по селата като едно време.Пъпната връв баячки с ръждивата ножица ще режат.Това е.Харесва ли ви бъдещето,което ни подготвя хамериканския чехъл?

31

Анонимен

преди 8 месеца

Здравно НЕосигурени, ами направете нещо по въпроса.

30

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

За помощ за укрите милиони, за чертежи на самолети и бронирани машини милиарди, за здравеопазване нищо. Управляват ни престъпници и откровени антибългари

29

незнайко

преди 8 месеца

ТО ПЪК ЕДНО ЛЕЧЕНИЕ,КАТО ИМАШ ЗАСТРАХОВКА.

28

Иван

преди 8 месеца

Програмистите не са ви виновни, те си плащат здравни върху максималната заплата, освен това са осигурени и в частен здравноосигурителен фонд. Виновни са ви 80% от работещите, които се осигуряват на минимална, както и тези, които работят без договори. Приемете да има здравна застраховка и всичко ще се оправи. Нямаш застраховка, няма лечение. Това е.

27

Христо Христов

преди 8 месеца

Ще си раждате вкъщи кат холандците. Нали искате да сте като тях?! Ах да... и като тях ще си плащате за здравни осигуровки.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не разбрах !!! Как така лечението на здравно неосигурените се покрива от болниците !!! Защо плащам тогава здравни осигуровки ? И аз така искам !!! Обаче аз ако кажа че не съм осигурен ще си платя като поп. Става дума за бхаратците нали ? Лицемери !!! Отглеждайте си ги още и ревете после, но няма да има кой да ви чуе.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Как кой ? Останалите.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Започва тотален разпад.Просто при тези цени няма смисъл да се работи за такива заплати.Това ще се случи и в частния сектор.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Те като сервитьорки повече пари ще изкарват. Разбирам ги хората, пенсионерите вече взимат по-големи пенсии от тях. Срам .

22

.......

преди 8 месеца

както и големия брой здравно неосигурени пациенти

21

Minuva42

преди 8 месеца

Какъв ли е този голям брой здравно неосигурени пациенти?Нека всички заедно познаем!Докато държавата не затегне контрола и наказва укриването на данъци (защото всичките тези здравно неосигурени купуват мерцедеси на децата си) - няма да се оправим! Трябва държавата да си дойде на мястото!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Цяло чудо е че все още се раждат деца в тая държава! При тези африкански заплати дето ги получават 80% от работещите за мен е необяснимо как може да се отглеждат деца. Аз живея сам и с 2000 лева на месец едвам оцелявам.

19

уличник

преди 8 месеца

Я сега директорът на МОБАЛ д-р Стефан Черкезов да покаже какво трудово възнаграждение е получил откакто е на поста си, колко ДМС, колко за служебни разходи. И да видим тези "наши вътрешни резерви" как формират и как се харчат.

18

Йосарян

преди 8 месеца

Спокойно, програмистите ще напишат програма за безконтактно раждане.

17

Фратю

преди 8 месеца

Всяка напуснала акушерка е нож в сърцето на Путин.