44

Много ясно

преди 8 месеца

Ами вече никой не иска да ги "изнасилва" и са си спомнили добрите стари времена, за да изкарат някой лев. Никой не чака 20 години за да се оплаче. Поредната партенка.

43

жена съм

преди 8 месеца

Това не е нормално, трябва да има давност! Сетили се да пискат след 20-30г.!!! И защо само хора с пари са обвиняеми, а?

42

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 50 и трябва нотариална заверка както на документа, така и на самия акт.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Вече, тези които правят секс за една нощ, трябва да попълват документ за съгласие.

40

Филип

преди 8 месеца

Добре де как така без доказателства ще осъдят човека? Че и аз утре може да реша, че някой се е опитал да ме убие.. Абе какви са тези глупости тия въобще нормални ли са.. Божеее

39

село

преди 8 месеца

СЪГЛАСИЕТО,ЗАСЕКС,НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНО,ПРЕД ТРИМА СВИДЕТЕЛИ.

38

Джо

преди 8 месеца

В Щатите има лов на мъжки вещици. Ако вие сте мъж и харесвате жени - разстрел чрез обесване!

37

До Анонимен 34

преди 8 месеца

Нали точно такова нещо бяха предложили някъде в Скандинавия, в Швеция май беше - ако ще искаш полов акт, първо да получиш писмено съгласие от лицето, с което ще го правиш.Не знам дали го гласуваха, но си мисля, че такъв документ може да се получи и вследствие на заплаха. Затова, колкото и смешно да звучи, твоето предложение е много логично.Ако е нотариално заварено, съгласието ще да е дадено искрено. Но и тогава не е 100% сигурно - напр., ако впоследствие съдят някой принц или милионерско синче

36

Питам се

преди 8 месеца

Кога най-после някой антиФеминист ще заведе дело срещу някоя жена и ще я обвини, че го е изнасилила? :))))

35

Анонимен

преди 8 месеца

Тотални лигли. Всеки месец разпорвам различна кариеристка или златотърсачка. Няма "не искам" - като иска кинти ще го яде! Ако някой ден стана известен всички ще се сетят че са били изнасилени.

34

Анонимен

преди 8 месеца

"Защото давност за страданията от причинена насилствена травма НЯМА!" - Давността е, за да не се губи времето на съда с недоказуеми твърдения ...

33

Роза

преди 8 месеца

До JohnДо 41 Ами доказателствата са медицински-*** и ДНК на мъжа,а освен това по тялото и е имало доста рани,които няма как да си причини сама!Мъжът е казал,че следващия път ще я убие,но повече не се е появил!

32

John

преди 8 месеца

До Роза А какви са доказателствата че това изобщо се е случило?

31

John

преди 8 месеца

Как можем да говорим изобщо за изнасилване като няма доказателства? Що за правосъдие е това?

30

Роза

преди 8 месеца

Вярно е ,че има фалшиви изнасилвания,но има и истински.Има една книга:"След мълчанието",писана от жена,изнасилена от непознат мъж,който никога повече не е видяла и не са успели да го намерят и осъдят.Жената не се е омъжила и след този случай никога не е правила секс с мъж!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Само не разбрах как се доказва изнасилване 20 години по-късно след като не са останали никакви физически доказателства. Ако от журито се очаква да вярва само на голи твърдения, тогава работата е ясна.

28

Маке от Северот

преди 8 месеца

Баси...в Татария требе да избиеш цял клас второкласници за да ти дадат такава присъда...

27

Анонимен

преди 8 месеца

Искате ли да спите с жена, първо я хващате за ръка и я водите при нотариус. Там да подпише декларация, че доброволно със желание и страст е съгласна да прави секс с вас и няма да има никави претенции нито финансови нито морални сега и за в бъдеще.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Тези в Холивуд, освен да се изнасилват и лекуват комплексите си, какво друго правят между снимките?

25

Америка има

преди 8 месеца

абсолютно 100% правосъдие, след като са уважили жалби от преди 20-30 години и не са се отнесли пренебрежително към жертвите. Защото давност за страданията от причинена насилствена травма НЯМА! има някакво притъпяване на болката, но не и на травмата (главно психическа). В България дори трябва да предоставиш физически доказателства-наличие на рани, кръв....иначе на го считат за случило се. Това още повече унижава жертвата