14

Анонимен

преди 8 месеца

До Обективен . . .Защо ПСЖ с всичките си звезди не изкъртиха останалите. Събраха Меси, Неймар, Мпапе и кой ли не звезди за милиард и нищо и половина. Има разлика между звезди и отбор способен да печели.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Големи разбирачи. Все едно да напишеш понеже висшата лига в Англия е най силното първенство с това в Испания, значи Английския национален отбор е непобедим.Да, ама не. От десетки години нямат спечелено нито световно, нито европейско.Що така, сигурно защото не им пука на англичаните и не се напрягат.

12

Реалността боли

преди 8 месеца

Ехааа ама то не се ли знаеше отдавна че ние в отборните спортове сме най-големите неудачници в света? Докато Сърбия лети към 6-тата си световна титла по баскетбол и е на път да стане лидер по титли, ние си живеем още с портрета на бай Тошо, а сърбите никога не са били ограничавани да излизат в нормалния свят. Не са русофили, а по-скоро националисти и винаги си гледат интереса. Русофилите са единствено в България и Унгария, затова едните са играли на световно по футбол за последно през 1986, а другите през 1998.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Разликата между НБА и осталите им играе лоша шега на амитата. Коренно различен стил, други правила. В американския отпбор нямаше и звезди с 1-2 изключения, Играха едва 5мин накрая и с 3 атаки стопха до 2т разлика,нямаха и мерка за победа. личеше си че им е все тая. Те просот си тренираха.

10

Обективен

преди 8 месеца

Те щото ако искаха да го спечелят нямаше да излезнат с най-големите си звезди и да изкъртят всички с 50 точки разлика. Просто няма смисъл такива играчи да се контузят в лига която не носи почти никакъв награден фонд за разлика от супер лигата НБА.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Факт е че Сърбия се налага начело в отборните спортове, там дето ние сме за смях.За смях стана и Ицо Стоичков като си отвори устата и почне да плямпа. Господ бил българин и други дивотии, но то от *** кво да чакаме.Казал го мичмана , лека му пръст, ама простака си го ползва както му дойде.

8

Анонимен

преди 8 месеца

До 6Русия с кого ще играе?)))Със Северна Корея.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Този Дрийм Тийм, не е онзи Дрийм Тийм.....

6

Анонимен

преди 8 месеца

Русия с кого ще играе?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Имаха навремето извънземен отбор краварите с най-великия начело- Джордан, Скоти Пипън, Чарлз Баркли, Карл Малоун, откачения Денис Родман. Не съм фен на баскетбола, но тези хора ме плениха да гледам тази игра. Отдавна нямат такива звезди краварите с изключение на един двама...покойния Коби Брайън, Леброн Джеймс....

4

Анонимен

преди 8 месеца

Чак пък сензация. С треторазрядни играчи САЩ няма как да стигнат до финала. Пък и в последните години има сериозно подобрение на европейския баскетбол. Дано да стане хубав финал между сърби и германци.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Тези цветните освен да нахлуват в магазина и да заграбват за друго не ги бива, не ги търсете за каквато и да било работа.

2

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Нима не знаете ,че АМЕРИКА праща за Световното дълбоки резерви от НБА. Супер състезателите не си губят времето със слаби първенства,където няма и милиони долари награди. Никое първенство не може да се сравни с НБА.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Що да е сензация ,янките редовно се дънят ,я срещу сърбия,я с литва ,гърция ,че даже и турция.Краварска му работа.