16

Анонимен

преди 7 месеца

Живия ТРУП от Германия винаги е бил страхливец и като такъв ще пykнe в дупката в която се е скрил.

15

Анонимен

преди 8 месеца

шумахер е и винаги е бил медиен БАЛОН. ЗА да привлекат немско говорящата публика и производители на двигатели и автомобили. Бяха опитали малко след ВСВ, но не им си получи, така, че шансът им беше шумахер. шумахер НЕ се е доказал в мотор спорта, нито е карал НАСКАР, Ралита или за издръжливост, нито път Индианаполис 500, дори и там не кара, защото го беше много страх. Въпреки, че мерките за сигурност по негово време вече бяха драконови. шумахер излезе просто един страхливец и нищо друго.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Прехваленият шумахер бутаният от ФИА/Бърни Екълстоун и компания, караше сигурни болиди, мощни болиди, като екипите основно работеха само за него. А след това се оплакваше, че болида не бил добър, не знаел дали ще спечели. Болидите му бяха като РАКЕТИ, в смисъл мощни и много надежни и сигурни и пълни с електроника. Имаше също предимство и с гумите, докато другите бяха ощетени. И задължително имаше 2 пилота които да го пазят единият беше "съотборника" му, а другия беше ралф шумахер брат му които също му пазеше гърба.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Има поне 21 умишлени колизии в свой колеги на пистите във Формула 1. Отделно са инцидентите + още 7. Този беше чист УБИЕЦ. В тези случай НИЩО не може да го ОПРАВДАЕ. Безмозъчен ***. И определено целта не оправдава средствата. И винаги му се разминаваше.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Години по-късно оперираха Барикело, защото беше развил тумор в мозъка. Операция беше успешна. Това бяха последствията от ужаса и страха, които той преживя заради шумахер.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Payday много късно го застигна. На 1 май 1994 г., същият шумахер се смееше с 24 каратова усмивка. Беше отвратително неговото поведение.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До 2, Само два пъти ли е удрял умишлено някого по пистите?

9

Явор

преди 8 месеца

Четох и на други места, че е буден, но безконтактен. Без да разбирам каквото и да е, не съм лекар или учен, знам, че някои хора живеят до 80-90 или по-малко в такова състояние; доживяват, но не всички. По-добре да не доживеят, истинско наказание е. Шумахер, за съжаление, е мъртъв от 10 години, а как е радвал феновете на Формула 1. Колкото до този, който подигравателно го е нарекъл зеленчук, внимавай, защото може да се случи с някой твой роднина или приятел; животът не застрахова.

8

доктор

преди 8 месеца

На първата пресконференция веднага след инцидента, лекуващите лекари показаха схема на уврежданията в мозъка на Шумахер. Още тогава казах на жената че нищо не може да се направи. Медицината не е напреднала толкова. Може би се надяват на чудо и имат възможност да го поддържат. Пък чудеса все пак са се случвали... Дано да се оправи

7

Анонимен

преди 8 месеца

Open AI и други влагат милиарди за проейт, който ще лекува клетъчни и ДНК щетити много скоро.

6

Плямпатe бла-бла-бла

преди 8 месеца

Еврейските му лекари ще го поддържат безкрай.

5

В.Узунов

преди 8 месеца

Те за какво го държат тоя. Жена му да купи миша отрова и да му рече- папай ,папай- една за мама,една за тате и една за аго Ариф

4

До 4

преди 8 месеца

ти безгрешен ли си тая дърпаш съдбата за опашката?!?!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Ако гонизкарат до 2027-29 реално има шанс.

2

Мда

преди 8 месеца

Не, че наистина знаеш нещо, ама трябва някак да напомниш, че те има на гърба на Шумахер! Какво бил казал сина му, пък какви изводи си бил извадил тоя и хайде гръмки заглавия, а съдържание НУЛА!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Шумахер на два пъти умишлено удряше съперниците на пистата за да не спечелят и така той да стане световен шампион. Съдбата си знае работата.