10

До ъц

преди 8 месеца

Баща ти о6ходи ли ти задния двор тази сутрин както си е по стара ваша семейна традиция

9

Анонимен

преди 8 месеца

Поуката от филма, вероятно е: "Ела с нас, не мисли за норми и принципи и ще живееш. Нищо не можеш да си върнеш, ама ще живееш, защото ни трябваш". Приобщаване, "промяна" му кажете на това.

8

Анонимен

преди 8 месеца

"""учителката Блага, която става жертва на телефонна измама""" ------- Путин е виновен!!!!

7

ъц

преди 8 месеца

Вий не разбирате от "Изкуство", бе... Това е художественъ алегория, шъ рече за всичку лошу е виновен "комунизамъ" у Бг !!!! За Дватъ векъ Византийску робству, за Пет векъ Османску робству, за двете Национални катастрофи след Освобождението от Османлиите и сега за пишман Демокрациятъ ни... и кой виновен????? Правилну - Комунизамъ на бай Тошу!!!!! Ха, ся дайте 5-6 Оскаръ, па да мирясът до следващия път!!!!! -)))))

6

анонимен

преди 8 месеца

поредната дълбока депресарщина с още по-дълбок и неразбираем смисъл, за нас непросветените..

5

Анонимен

преди 8 месеца

И с тая завоалирана пропаганда пак няма да има гледане и класиране. Като гледам снимката всичко е натъкмено пропагандно.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Негледаем, некласираем. Тва са чисто нашенски балкански неща неразбираеми за публицата на фестивала. Няма да се научите бе.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Оскари не се дават за ала-бала филми и измислени истории. Ако искаме да вземем Оскар, трябва да се обърнен към реални истински истории от пребогатата ни история. Стига с тия посткомунистически алабализми и некадърни продукции без никаква стойност.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите що не почнат да правят сапунки чиста работа... все едно и също

1

Анонимен

преди 8 месеца

Този филм няма шанс и за номиняция дори. Не казвам, че е лош, но на оскари се търси друго, а не пенсионерака жертва на телефонна измама