65

Анонимен

преди 8 месеца

По оня край са ставали страшни и крупни държавни престъпления в продължение на повече от 15 години.Става дума за имоти във милиарди евро.Намесени са местни политици там.Нито дума не се е изписало за престъпленията им.Работили са в продължение на години в интерес на чужда държава,ощитявайки нашата България.Още колко да чакаме?

64

до 53

преди 8 месеца

"В Странджа дърводобивът не е спрял от години ..." - Не само , че не е спрял , аме се увеличава ежегодно ! Заплатата на директора на Южното горско предприятие от 7 к. таз година била станала на 15 к. , а запознати говорят , че вече била 25 к. ! Тез пари трябва да дойдат от някъде !

63

афи

преди 8 месеца

Киро и баща-собственици на къмпинг ,,Корал'.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Кметът Лапчев (ГЕРБ) е затрупал всички дерета и ги е вкарал в УПИ. Веднага прокуратурата да се самосезира и всички виновници на съд! Писна ми да гледам в какво бла то превръщат държавата ни!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Хората се издавиха, а престъпника от Банкя набива пържоли в Зайчарника и разтяга локуми на мисирките.

60

Анонимен

преди 8 месеца

На Колю Фичето мостовете на по 300 години и не мърда. А на Боко Тиквата един дъжд го отнесе. И асфалта му също.

59

L.

преди 8 месеца

Друга телеграма свише относно поголовното изсичане на Странджа планина трябва ли ни?

58

Анонимен

преди 8 месеца

Дълго ще берем плодовете на гребарастката алчност и некадърност. Това е само началото.

57

Анонимен

преди 8 месеца

2003-а беше последната година, в която мутромориео все още се траеше.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Гербавите кметове изсякоха горите и задръстиха реките. Овчедушният електорат може да ги търпи гербавите мафиоти, но природата не.

55

НДП

преди 8 месеца

Ей, банковата касиерка, млъквай, че...Като ти платя 2 винкела по проядената тиква, ще идеш при потъналите каравани

54

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време край Лозенец имаше малък къмпинг, насред гора. Къмпинга се казваше Оазис и през него минаваше рекичка. Преди, има няма 10 години, незнайно кой позволи да се изсече гората и да се вкара в тръба реката. Върху дерето вдигнаха висок комплекс по името на къмпинга - Оазис, като бетонните му стени изцяло препречват склона за да може максимално да се усвои целия залив. Днес това нещо е под вода. Не разбирам само, защо има учудени.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Не, бе сечете още дърва, стройте още хотели. Тия дето са нацвъкани един върху друг са малко. Има още пиян англичани.

52

Банкеръ

преди 8 месеца

Резонно собствениците на плаващите каравани и коли трябва да платят изваждането им от морето.Паркирали са на незаконен къмпинг и не е редно останалите данъкоплатци да плащат сметката.Само така тая простащина ще спре повсеместно.Държавата по незнайни причини ги е оставила да си бивакуват на територии извън законните къмпинги.Интересно каква полза има от тях туристическия бранш.

51

<><>

преди 8 месеца

Няма нищо плашещо ! Ние сме в НАТО и ЕС ! Помагат ни както винаги !

50

Анонимен

преди 8 месеца

Тия нови хотелчета на Тиквата и Делянчо ли са ?

49

Анонимен

преди 8 месеца

В Странджа дърводобивът не е спрял от години. Има оголени участъци навътре в планината, да не се вижда много-много. В почивни дни камионите с дърва са един след друг. И така е поне от 15-20 години.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Петнадесет години герберастите и дръндарския пандизчия изсичаха горите и строиха десет етажни къщички за птици с по три асансьора. И това е резултата.

47

ХХХ

преди 8 месеца

Трябва да се строят още хотели ....изсичане на всяко дърво ....заливане на бетон навседе и проблема ке се оправи ! Точно в такива ситуации едни БТР-и щяха да вършат много по добра работа от джипки и пикапи ....но Зеленски ги поиска безусловно ....между другото той има ли нужда от нещо ? Защо ни занимавате с тия наводнения ?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е че са умрели за свободата на България. Честито късо Съединение.