12

Анонимен 11

преди 9 месеца

Разбра се защо банките,имат печалби,2милиарда,защо трябва,да се задължава ме,по банка да си получаваме заплатите.

11

Алекс

преди 9 месеца

Дали МРЗ ще се изработва,зависи от работодателя.Той трябва да създаде необходимата организация на труд,да осигури съответните машини и инструменти и да назначи походящи мениджъри.Ако не може да осигури необходимите условия,така че да се изкарват 993 лв.,значи не става за бизнесмен.В Румъния МРЗ е 1400 лв.

10

ha

преди 9 месеца

Като вица: Като се знам какъв инженер съм - как да ида на доктор.Та такива съображения изказва гусин Велев

9

Радослав

преди 9 месеца

До Щеше: когато държавата направи така че да има смисъл да се плащат данъци, тогава хората с радост ще го правят, а не като сега: плащаш винетка за коларска пътека, плащаш акциз и ДДС за калпаво гориво и после ДДС за ремонт на колата която си разбил по липсващите пътища за които плащаш данъци! Осигуряваш се на реалните си доходи и детето ти няма право на стипендия за успех защото първо се дава на нуждаещите се. Държавата само скимти за пари за да хрантути безполезни държавни служители!

8

Радослав

преди 9 месеца

До Щеше: а знаеш ли колко работници искат заплата в плик защото крият доходи заради запори, защото ще им спрат детските, помощи или тн. заради 2 лева над лимита и десетки други причини? Когато държавата направи детските да са за децата на данъкоплатци, социалните помощи да са само за хора плащали данъци, да направят обезщетение при безработица да е в пълен размер без значение по кой член си освободен от работа, да направят майчинските да се смятат на база на осигуровките на двамата родители!

7

Щеще

преди 9 месеца

Значи, на кафе автоматите можаха да сложат касови апарати със сим карта, обаче ганйобизнесмена работодател, не могат да го накарат да превежда легално заплати и осигуровки?

6

Радослав

преди 9 месеца

Ако държавата направи така, че хората да виждат смисъл да плащат данъци, никой няма да крие доходи! Но когато държавата те стимулира да криеш доходи и да не си плащаш данъците резултата е криене на доход! Като се осигуряваш на минимум и останалото го взимаш на ръка е все тая официалната част дали е кеш или по банка! Ама от къде толкова мозък в теоретици без 1 ден трудов стаж!

5

Аноним

преди 9 месеца

Заплатите само по банков път

4

Анонимен

преди 9 месеца

Хората трябва да усещат че печелят като внасят данъци в държавата, а не да внасят и срещу това не само че не получават нещо а държавата им взима още. И отгоре на това седят един ухилени до ушите политици и крадат от парите.

3

напртив

преди 9 месеца

Аз предпочитам да си полчавам заплатата по банков път защото съм гражданин на държава, а не абориген от племе пещерняци!Защото съм здравно и социално осигурен, а не съм руски мyжик!Защото плащам данъци и кредити, и ако си получавам надницата "под масата" аз съм нелегален партизанин, бандит а не бял човек и няма да имам право да ползвам кредити и други придобивки на цивилизацията, а ще бъда черен роб!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Плащането на пари под масата и ограничаването на тая практика посредством задължителното превеждане на заплатите по банков път,или 477 евро МРЗ която най вероятно той заплаща на своите роби!Това ли са проблемите на червеното капиталистче Василчо Велев???

1

умник Гюро

преди 9 месеца

Ей ,тоя Васил Велев значи ,е по-умен от ръководителите на целия западен свят ! Във всички развити страни, са будали и глу-паци , щото всичко минава през банково конто ! Явно трябва да се допитат до Великия и Брилянтен Васил Василев как стават нещата !