65

Анонимен

преди 9 месеца

В България нещата винаги са се определяли отвън. Още от основаването на клетата държава.

64

Анонимен

преди 9 месеца

При Бай Тошо такива лежаха по 30 години, гледал съм им досиетата в архив, а днеска ще изкара 24 часа в ареста. Щели да им взимат колите? И какво ще си купи кола за 1000 лв. и пак ще кара пиян, пак ще убива и пак ще е навън. От 33 години не сме държава, а просташки територия, където жертвите са подсъдими, а престъпниците са символ на демокрация. Дано нещо се промени отвън, защото за отвътре е много късно.

63

Lina

преди 9 месеца

Ами нали за това са органи на реда. Ние как да знаем, че има толкова нарушения и е глобен с великата сума от 10 лв. И караванката да вземат все едно. Който имал силата да упражнява контрол, не си е свършил работата. - един млад живот. Те са така - казват - ама спокойно. Спокойно е

62

Анонимен

преди 9 месеца

Пипнат ли те пиян или дрогиран, явно си болен доживот и без книжка.

61

Пародия на държава

преди 9 месеца

Ми работи си у МеЕРе то завалията. Намирисва че е от ченгесарските гойна.

60

Анонимен

преди 9 месеца

А какво работи пияният УБИЕЦ и КОЙ е ТАТИ МУ? ДЪРЖАВНА ТАЙНА ли е това?

59

Gorskio

преди 9 месеца

Бутнал е където трябва или е задействал системата "наш човек" и изведнъж нещата се променят от карал пиян на карал без документи. Уелкам то Бългерия!

58

Анонимен

преди 9 месеца

Десет лева за държавата, хилядарка за ушевите, така работи бандата корумпайци, това се е случило преди осемнадесет години. Плюс това на кръвна проба всичко е точно,за разлика от дрегера, което означава че е намесен и алхимикът. Абе наше момче си е.

57

Анонимен

преди 9 месеца

И защо въпросния нв си хвана едно такси за 20лв.? Ама друго си е да си начешеш егото че караш пил. Проблема си ни е в нас защото се правим на тарикати и на много големи. Като направим щуротия или сгафим тогава търсим връзки да да се измъкнем. Жашко за детето, бог да го прости. А тоя да си носи последствията. Дали ще се отърве или ще си плати само времето ще покаже,но ужаса от убийството ще носи цял живот!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Това за преди 18 години изобщо не трябваше да го споменават - излагат се. Защо ли си мисля, че този дето го казва, преди 50 години и преди 49 години направи нещо престъпно, значи е рецидивист ...

55

ЛОША ИДЕЯ

преди 9 месеца

Онова наказание е било за тогава !!!!!!!! Минал е давностният срок и сега новото наказание не може да е обвързано с онова от преди 18г. Нямаме рецидив ! Или пък да го наказваме всяка година заради постъпка от преди години до без край , така по-добре ли ще е понеже няма давностен срок ? Сегашната му постъпка е за сега и не се сумира с наказаната постъпка от преди 18г. , иначе става едно правосъдие . . .

54

Анонимен

преди 9 месеца

Московски вече е наказан от съдбата със смъртта на собственото си дете. Не мисля че закон и съд могат да го накажат повече. Добре, че не е убил повече хора с глупостта си.

53

Ехееее

преди 9 месеца

Ама 10 лева преди 18 години си бЕха пари!

52

Анонимен

преди 9 месеца

До 54 А моя възрастна приятелка я глобиха, условно 3 г. наказание също без да кара, защото слязла на паркинга да си вземе от колата чантата. Но дошли 3 патрулки, тествали я с дрегер и показал, че е пила. Но тя не е карала. Синът й я прибрал и просто си забравила чантата и слязла да я вземе.И така - караш и ако си на някой близък - се отърваваш. Не караш - и си наказан, защото не познаваш никой. Моята приятелка после трябваше и два теста пак да прави за да й дадат книжката. Психологически и друг

51

Анонимен

преди 9 месеца

А на мен преди горе долу 18 години ми съставиха акт за 40 лева, че не съм си махнал старата винетка от предното стълко, при наличие естествено на нова. Винаги има наши и не наши хора по пътищата.

50

Анонимен

преди 9 месеца

За Московски, който пиян си уби детето с моторна шейна - нищо!

49

Анонимен

преди 9 месеца

До гербава сганА Кирил Петков като уби дете миналата година кой му търси сметка?

48

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, как са новите мерки на ПП и ДБ срещу пияните шофьори? Имат ли ефект, май не, а?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера имаше коментари и от някакви шегоубийци - "ПИЯ за Филип".Какъв иzrод трябва да си, за да го напишеш това?

46

Адолфо

преди 9 месеца

Емиграция! Бантустан трябва да бъде закрит! Всичките тия батки с матки са по-ниски от тревата, като излезнат по света извън тази ***. Очевидно тогава, че проблемът е в Бантустан! Емиграция!