162

НИКОЙ ОТ РУСКИТЕ ПОС

преди 8 месеца

РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, ОСВЕН МАШКА И НАШАТА КРАВА МОНТАФОНКА, СА СИ НА МЯСТОТО. СТАРА ШКОЛА СА! КАКТО АНГЛИЙСКАТА! КАРАТ ГИ ДА ИГРАЯТ ТАЗИ МАЙМУНСКА РОЛЯ.

161

Шаман

преди 8 месеца

Щом се води война, значи дипломацията се е издънила и не е постигнала нищо за да избегне конфликта. Сега играта е проста - Войната я печели по-силния, а дипломацията гледа като препикано мушкато и изпълнява заповеди.

160

Точно

преди 8 месеца

Нуланд ли намериха да интервюират за качествата на руските дипломати?! Прелъстена и изоставена от агент на КГБ с псевдоним Ромео.

159

Анонимен

преди 8 месеца

Погрижи се за себе си. Май ти се иска на готово да живееш без усилие...

158

Загрижен

преди 8 месеца

Кое и е великото на остатъка на бившето СССР - нищо! Дори след една-две години ще им изпращаме хуманитарна помош като на С.Кореа - с една разлика, че тези ще трябва да си плащат помощта като изпращат нефт и газ в замяна!

157

Анонимен

преди 8 месеца

"Излишна грандоманщина" в много по голяма степен от Русия има в Украйна в ЕК/Брюксел и Вашингтон.

156

Анонимен

преди 8 месеца

До тя пък Захарова ... поне добре се облича и в Русия имат модна индустрия за висша мода много високо качествена с платове от Китай естествена коприна и истински индийски памук от Индия докато в Европа всичко е имитация дори храната.

155

Анонимен

преди 8 месеца

Аз изпитвам съжаление за доброто старо време но не споделям ехидноста на сорросоидните трролове.

154

торбалан

преди 8 месеца

браво на нелинцето отново копи пейст от някоя наглосаксонска медия

153

с.т.

преди 8 месеца

русия съсипа всичко, не само дипломацията си от излишна грандоманщина.

152

Анонимен

преди 8 месеца

Тя пък Захарава един дипломат, все едно е изкарана от лудницата :)) Нова Студена война едва ли, тъй като Рассия си загуби сателитите от времето на СССР, сега е самичка и самодостатъчна според джуджа от Кремъл :)))

151

Майдански кукита

преди 8 месеца

Върхът на американската дипломация беше, когато Нуланд раздаваше бисквити на Майдана.

150

Анонимен

преди 8 месеца

специалняя аперация...

149

Кире

преди 8 месеца

А можеше да се резюмира в едно изречение- И САЩ и Русия са същия Шит, само че първите ти предлагат да караш Тойота и да се печеш в Гърция за труда си, а другите ти предлагат да си седиш у вас, а тези от ДС и техните отрочета да го правят. САМО!!!

148

До Някой

преди 8 месеца

Щом твърдиш, че украйна е била напълно нормална държава значи никога не си бил там. До войната съм бил многократно там и твърдя, че това е най-неприятната дъжава, в която съм бил, а съм ходил в не малко страни. Като страна и природа е наистина много хубава, но аз говоря за "държавата" украйна.

147

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Великата дипломация от Виктория Нуланд-да раздаваш курабиики на Укрите!Ами ко струват Псаки,Пудела Жан Пиер,Камилата Харис и Джо Памперса върха на дипломацията!

146

Анонимен

преди 8 месеца

Нелка и *** Мисирките ! Много смотана пропаганда !

145

Анонимен

преди 8 месеца

Просто западната дипломация е съсипана и не може нищо друго освен да разпалва още по-яростно войната. Нищо повече.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Просто започнаха да им казват истината в очите. Нищо повече.

143

Хубаво съчинение!

преди 8 месеца

Коя е ученичката,написала тази невероятна литературна научно-фантастична творба с драматични нотки и сълзлив завършек?!?!? Ахааа,НелинцетУ било :) Ако не бяха грешките и безсмислената тиня в това нелепо произведение,може би заслужава 3+ заради труда :) Толкова много се старало милото и аха да и се получи... :). Повече късмет следващия път!