13

Анонимен

преди 8 месеца

Начи, *** без надзор и разпръчена пияна рода, излиза внезапно, загива на пътя и моментално убиват шофьора без да е имал вина за инцидента! Тука, пиян, на пешеходна пътека Убива човек.... Задържан за мъдетата за 24 ч! Има нещо сбъркано в тая държава!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не му казват името. Ако беше някой обикновен досега да са го сготвили :)

11

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде троlовете да млъкнете и да се разкарате от мъката на това семейство загубило детето си!!!!

10

Гого

преди 8 месеца

Това е резултата от Новото възпитание Трябва да мачкаш, да си отгоре и така мачкат Лидерите

9

Анонимен

преди 8 месеца

Нее виновен човекъ пуснете го той съжалява

8

КУРзаМЬДЕРАТОРката )

преди 8 месеца

СЛАВА РУСИЯ ! БЪЛГАРИЯ Е РУСКА ! УКРАЙНА Е НА ПУТИН !

7

Наближава екшъна

преди 8 месеца

Решението е Колт или Глог и никаква милост

6

Изпраните гащи

преди 8 месеца

Решението е емиграция!Емигрирайте, допреди да ви се случи на вас! После цял живот ще се обвинявате! ЕМИГРИРАЙТЕ!!!!!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Проблема е в държавата и институциите.Всеки ден умират хора по пътищата.Къде е контрола ,кой следи за предишни нарушения.Освен отнемане на автомобила вземане на книжката до живот в такъв случай щом си позволява да пие и кара и прави системни нарушения.Ако това се случи на депутат дали ще бездействат така тези смешни управници.

4

добре

преди 8 месеца

До Анонименпростакът пие кара и убива а ние ще го храним доживот в затвора .Кой е наказания при това положение ние или той

3

мдааа

преди 8 месеца

през соца един колега отишйл да купува цигари в денонощния магазин но биз бил една водка .не прави катастрова но го спират катаджиите и установават че е пил.затова го остригаха на гола глава и веднага 15 дни прави тухни по закона за дребното хулиганство.и пращат хпесмо в работата , и пъпреки че бащаф му беше голям шеф си изтърпя наказанието като поп.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Такива убийци трябва да са за в затвора до живот. Друго не заслужават. Отишъл до някъде с колата после се напил и после седнал пак в колата и за капак на всичко возел жена и дете. Няма извинение за такива убийци. Време е за тежки наказания.

1

Бля бля...

преди 8 месеца

Убитите на пътя са в пъти по малко,отколкото старците по селата бити,насилени и убити от ц.И.г.а ни!!! Само че старите хора нямат сили да излизат и да протестират! Радвам се че софиянци страдат,да! Може да е из вратено,но се радвам,че софиянци страдат! Дали ще страдат от пияни шофьори,наркомани,крадци или надсилвачи,няма значение,важното е да страдат!!