46

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля,че най-ще се харчат севернокорейските филми.Даже преди индийските.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Що не мога да се сетя името на някой руски артист?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Най-патриотичен е филма,,***,,

43

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурен съм, че от Опенхаймер все още ги боли, чебурашките азиатскомислещи.

42

До 35

преди 8 месеца

като са ти братя ушанките, отивай там бе !

41

Русоробски фронт

преди 8 месеца

Ся в Раша Свидетелите на nytuн от седмия ден ще пощуреят съвсем,ще почнат масово зомбиране на младите да *** на фронта за кефа на kpемълската kвачка....

40

Шампионска лига..

преди 8 месеца

Русия забрани и футбол от Шампионската лига, Англия, Италия, Германия да се гледа от руснаците..Може само от първенството на Габон и Нигер - техните нови братушки...

39

хадвокат

преди 8 месеца

Тия филми не могат да се показват в Русия тък като няма кой да вземе орава за разпостранение, демек - ако се показват е незаконно. Зависи какво е закон. В Русия може да е законно да показваш филми без договор(заплащане на права) с производителя. Пък за каквоим е ? Правят дрон Геран по лиценз на Иранския Шахид, който е копие на израелски дрон. То и кирилицата е направена от Ленин,ако им четеш по-старите буквари. Напоследък - от северана македония.

38

Анонимен

преди 8 месеца

"Барби" е най-скучният филм на света. Хлапетата отидоха да го гледат и още съжаляват, че си изгубиха времето и че са дали пари за билети за това нещо. Описват го с думичката от тинейджърския речник "мех" - няма нищо интересно, нито пък нещо лошо, а просто безкрайно скучен и безсмислен.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Колко е демократична Русия: зам.-председателят на руската Дума Владислав Даванков настоява да бъде намерен начин филмите "Барби" и "Опенхаймер" да бъдат прожектирани, а някакъв си зам.-министър на културата Андрей Малшев не дава. Може би депутатът Владислав Даванков е агент на Държдепа?

36

Анонимен

преди 8 месеца

Че това си е цензура, е трудно да се оспори. Но пък от друга гледна точка, точно тези два филма са си направо вредни. Единия си е безмислено кукленско филмче, което и за 2 годишни не става, а другия си е чиста американска пропаганда. То всъщност, от филмите произведени в Холивуд напоследък, 99% и повече, попадат в тези две категории! А от така наречените хитове 100% са такива!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Много изтрещяха братушките, ама много..

34

Хаха

преди 8 месеца

До Алтерниращ веганист Откъде ги копаете тия глуп ости? Такива вицове се разказваха от всички и никой не е пострадал от тях. В кината даваха готини европейски филми, спагети уестърни, неделното детско от 10 - Мики маус...руските филми се гледаха на задължителни колективни прожекции, иначе си имаше всичко. Даже сцените със сех не бяха с цензура и като ходех с нашите си зяпах свободно.

33

Анонимен

преди 8 месеца

То пък у нас като са се развихрили кината...има по 2-3 навсякъде по маалите и пак не стигат. Айде вижте първо нас си бе.

32

ловец

преди 8 месеца

я колко демократична била руZия :)

31

Анонимен

преди 8 месеца

Дам,.. я вижте в Рутракера - торент сайта им - какво се тегли най-много и пак ще си говорим за чебурашки и тн.

30

Алтерниращ веганист

преди 8 месеца

Пуснал се слух че ще дават секcуален филм "баба дала на войника". Ама се оказало че филма не бил сексуален а социален. и заглавието не било "баба дала на войника" а "балада за войника". Брадат виц, за който по време на съвeцката окупация можеше да ти изселят семейството в сакар и до края на живота си да чукаш камъни по големите социалистически строежи.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Режим който се страхува от 2 филма - не ми го хвали !

28

Българин

преди 8 месеца

Барби със сигурност не отговаря и на моите ценности. Прегледах го в замундата набързо. За другия не мога да коментирам, защото не съм го свалил още.

27

Промивка

преди 8 месеца

Само глупаците искат да го гледат, да ходят на запад еднопочно там е свободата хах