89

Анонимен

преди 9 месеца

За всичко са виновни не толкова Борисов, Доган и другите, които са ясни открай време, а неколцина подли шарлатани от ПП-ДБ. Предадоха всичко, което може да се предаде. Излъгаха за всичко, което може да се излъже. Двулични пепейци и дебейци, чието присъствие в парламента е абсолютно нелегитимно.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Напълно логично беше да му назначат охрана.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Бошков, най-пазения българин!

86

Амиии

преди 9 месеца

...ще го пазят, защото иначе ще се срещне с Алексей по молба на Боки. Боки не прощава, когато е лично застрашен от ИСТИНАТА за себе си. Двойните агенти са доста чалнати.

85

от народа

преди 9 месеца

Нали ви казах че тоя ще е поредния бандит на който ще му плащаме взвод милиционери да го пазят и ще го сложат в някой лукс хотел да си живее до края на живота си като в същото време си върти далаверите!Абсурдистан!

84

Не разбирам

преди 9 месеца

...смисъла от двойна охрана. А защо не - тройна?! Който иска да те убие - ще го направи и с 10 охрани. По- добре живей така, че Никой да не иска да те убива, а хората да те уважават и обичат. Може.

83

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен:"точно г-н Божков е в състояние сам да си осигури охрана , защо трябва да се разходват държавни пари" - ___ - защото изпитва страстно желание да се изгаври с мат'риала, купувал и търкал до полуда картончетата му. Следва да се самопредложи за цар на БГ-то!

82

Анонимен

преди 9 месеца

поредното чудно разходване на моите данъци - точно г-н Божков е в състояние сам да си осигури охрана , защо трябва да се разходват държавни пари

81

Аноним

преди 9 месеца

Лелемалелелемале ти да се смееш ли да се чуди човек какво става в тази държава Неговите адвокати говорят небивалици а толкова ли са заблудени българитеОхрана на охраняван разследван за незнайно колко издирван с червена бюлетина избягал от държавата

80

Анонимен

преди 9 месеца

Бедният български народ ще плаща охраната на олигарха! Оставка на това корумпирано управление!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо няма да ну се случи! Някой да е чувал, от много време насам, за "затгворническия" живот на Баневи, на алкохолните МАБ-ове и някои други нашумели неотдавна далавераджии?!

78

Милошевич

преди 9 месеца

В затвора ще се разболее и случайно ще почине.Филма е ясен.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Божков май сам ще умре...от страх.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Доган вече е сложил човека, който ще го отрови.

75

Че Гавра

преди 9 месеца

Само дирекция "охрана" ли ще пази Черепа! Нищо не е! Трябва да се организира пазене със сериозни средства! Да се включат ВВС и ПВО системите С300! Такъв ценен ресурс трябва да се опази! Той ли ще плаща или плащането ще е всенародно?!

74

хазартна игра

преди 9 месеца

Теглиш талонче едното 10- тина години ,другото , 15 годии -- от тези които ще теглят някой може да получи и БОНУС ( защитен свидетел ). Така като чета и слушам адвоката след много мислене играта е създадена във САЩ . а тук само ще теглят талончетат .

73

Анонимен

преди 9 месеца

Божков каза в прокуратурата, че "ако е знаел, че ще се случи така, е щял да снима" т.е. да прави записи. А адвокатът му твърди днес, че има записи, като доказателство. Кое е вярното сега, в тази жалка игра и лъжа?

72

Че Гевара

преди 9 месеца

Какво стана с Бисер Миланов-Петното.В затвора ли е.Цецо Василев няма ли да се върнре и той доброволно от Сърбия.България се превърна като Алиса в страната на чудесата.Мафия,игри,постановки,мутри и козяци.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Светослав Илчовски пред депутатите от комисията на Мая Манолова.Илчовски свидетелства за дългогодишен и безнаказан рекет, обръчи от лоялни бизнесмени с щедри подаръци за премиера в оставка, привиквания по неформални срещи в старите ловни резиденции на Тодор Живков, унизителни клипове на сексуална гавра срещу арестуван бизнесмен, опити за борсова манипулация и др

70

Мда

преди 9 месеца

Народното събрание отдавна не беше ставало сцена на толкова тежък скандал - обвинения в корупция на най-високо ниво, последвани от пълен отпор от страна на депутатите от ГЕРБ.За тридесет минути в сряда образите на златните кюлчета и "Мата Хари" от спалнята на Бойко Борисов придобиха триизмерен вид - поне в показанията на 41-годишния земеделски производител Светослав Илчовски пред депутатите от комисията на Мая Манолова.