90

Анонимен

преди 5 месеца

Прагматично: През 1989год. външен дълг 11млрд.$, 2023год. външен дълг 45млрд.евро.При социализма за какви фалити пишат със сигурност по заявка НПО-та за фалити по него време, то се вижда, капитализма трябва да има поне 20фалита и числата говорят за това. Сега Кокорчо, като изтегли още 28млрд.евро ще станат 73млрд.евро, фалшивият строй е налице и трябва скорошна промяна на управлението на България!

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Какво следвати като изтеглиш кредит за покупка на жилище да ти сметна ли колко процента ти е дълга? Хиляди проценти. В Европа са средно с дълг над 100% и никой не се плаши.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Много интересно.. ако си спомняте Бойко се хвалеше с ниския дълг 20%. От тогава насам се изредиха няколко служебни правителства и сега изведнъж се оказа 46%. Или Бойко е лъгал преди, или комунистическите гълъбчета на крадеца кРадев са ни занулявали през това време.

87

Какво следва

преди 9 месеца

46,1% от брутният национален продукт - това е много. Това е все едно някой да получава на месец хиляда лева, а да има месечна вноска по взети заеми 300 лева. И лошото е, че тенденцията е този процент да се повишава.

86

Бонго Бонго

преди 9 месеца

До 79 Малко граматика . . . Не усещаш ли вече, че образованието е недостатък в България?

85

Идея

преди 9 месеца

Да заложим чертежите на самолети като гарант по нов заем който няма да вьрнем - да понамалим малко дьлгьтТака наречените дьржавни ценни книжа

84

Анонимен

преди 9 месеца

Опитах да споделя статията във фейсбук и веднага махнаха опцията за споделяне..../Министерство на истината/...не бива да се показва неспирния възход на републиката към дъното разбира се....

83

Някой

преди 9 месеца

До Анонимен79И ти като бб ядеше само филии с мас. И се бършеше в вестник. Пиеше жълта лимонада само на нова година

82

Анонимен

преди 9 месеца

Сега имаме несъбираеми самолети за милиарди.

81

Някой

преди 9 месеца

До VladTepesБил бе. На СДСариите измишльотините и вярващите наивници като теб. Дълговете се опростиха по нареждане на едно посолство. Тя и САЩ дължат и на моето куче ама как не фалираха. Имаш 9 милиарда дълг. Ама имат да ти дават 9 милиарда. И фирми за няколко стотин милиарда. А сега под великото управление на ЕДНО посолство и ЕС имаме 45 милиарда и държавни фирми с борчове. Писна ми от експерти с килийно образование като теб.

80

Анонимен

преди 9 месеца

При бай Тошо 60-те сме били трети в света по изградени язовирни стени след САЩ и Япония, също тогава швейцарските банкери са ползвали български калкулатори.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Обаче бай Тошо какво оставя и тия какво ще оставят? Бай Тошо оставя заводи, образование, силна армия, през 80-те сме произвеждали всякакви видове електроника и едни от първите компютри за масова употреба, АЕЦ и тн. и т.н. Сега едно домати не можем да произведем и внасяме от БЮРМ, които ни мрразят от сърце.

78

Малко граматика

преди 9 месеца

. . . прогнозния брутен вътрешен продукт. . . или прогнозИРАния брутен вътрешен продукт? Да го плащат останалите в България, защото те главно избират я Баце, я Канадци, я хора със задължения (НАП шеф) и мн. др.! Ние от чужбина внасяме пари в България, а не ги изразходваме! Останалите на територията барабар с избраните от тях политици са консуматорите на взетите дългове!

77

Анонимен

преди 9 месеца

Като не сме Гърция и Хърватия, няма смисъл да влизаме в ЕЗ, ние и без това не сме за там.

76

ФатаМоргана

преди 9 месеца

Продаваме Източна Румелия на братска Турция и въпросът е решен. Македония продадохме, Бесарабия продадохме...

75

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС живее на кредит,но идва времето и трябва да се плаща...и ние барабар Петко с мъжете..

74

Анонимен

преди 9 месеца

До 67. На сегашните ни правителства не им се налага да опрощават. Те просто подаряват. Определяш ли ги като държавници?

73

Анонимен

преди 9 месеца

При Бай Тошо беше само 2млрд.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Това е демокрацията в най красивата и форма

71

Анонимен

преди 9 месеца

У за какво? Какво можем да покажем за тези пари?