6

447

преди 8 месеца

Титаник е взривен с 10тина мощни бомби разположени по дължината на кораба в трюма и затова е потънал, не заради някакъв си айсберг. Заинтересуваните неискат хора да слизат да гледат койраба, защото истината ще лъсне.

5

то Капитана

преди 8 месеца

имал много опит , но за тази катастрофа е виновен Той . Загива заедно с Титаник в океана . Вътре е още . Няма аналог за времето си 8000 работни часа , Само помощниците са 4 *** . Та кара си в ноща и вахтения крякнал на кормчията, а той на вахтения и Последвал удърът в Айсберга . Капитана не само разбил кораба, но и унищожил хората и замел следите . Отказал бърза евакуация от близък кораб , а три други немогли . Срамна работа . Като с Карамански и 14 бойници от НАТО . Изгорели живи или издавени.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв мемориал (паметник) бе луди ли са? Всички кости на загиналите отдавна са изчезнали, единствено остават обувките които не може да се разградят за сега.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Според Lockheed Martin, американската машина за убиване разчита до голяма степен на китайските производствени възможности и компоненти на множество нива на веригата за доставки, за да се поддържа - Китай е хванал Америка за топките и една война в крайна сметка би довела до унищожаване на Пентагона и Лангли... защото управляващите неоконсерватори вероятно ще използват ядрено оръжие, от чиста злоба и гняв, когато тяхната шахматна дъска се срине и те се изправят пред Мат.

2

Анонимен

преди 8 месеца

защото ще се разкрие че това не е било случаен инцидент

1

Анонимен

преди 8 месеца

Имат 600 000 бездомни, но ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ с койтосе знимават.