68

Северозапад

преди 9 месеца

И връщайки се от морето повръщат по една седмица- наистина те усетиха колко е чисто....

67

Л-морие и Селяния

преди 9 месеца

Намусени лошо гледащи Алибеговски селски бекове навред. Грамаж порции тип чиста измама Качество на храната пълна тайка и утпадк Супи по 9 и 12 лв правени от олита Чиста вода. Лъжат те най нагло и мазно на всяка крачка за абсолютно всичко.Хигиена в Кухните НУЛА,-Синарници.Надписване на сметки,постоянни скандали за чадъри,шезлонги и тн заплащани отделно,Видими фекални рубиизливащи л-на в мореъто. Ясо личаща дисколоризационна линия с пкоч на бреговата ивица.Няма забрана за пушене по плажове

66

Случаен минувач

преди 9 месеца

Плажът на Аспарухово е супер.

65

Еми то така по бг

преди 9 месеца

стайл. Първо пускаш туристите за емпирична проверка.Кво ще се хаби материал за тестване на водата.

64

ха-ха-ха

преди 9 месеца

Румен Драганов е обикновен шушумига ,който живее на гърба на туризма и особено на гърба на наивните хотелиери.Хапва ,пийва ,полегва във ВИП а на аванта, и после се изхлузва с 5-6 празни приказки за бъдещето на туризма.Дърта номенклатура и обикновен измамник.Ту се представя за шеф на някакъв несъществуващ Институт за анализи и т.н. ,ту се пъчи като председател на някакъв абсурден ... Борд по туризъм?!?

63

Itso

преди 9 месеца

Аз се върнах с ковид и разстройства, синът ми с хранително натравяне от един ресторант на плажа на златни пясъци, други години централната алея бъкаше от народ, сега умряла работа, много хора просто идват на плажа от Варна и околните селища защото уж беше от най-чистите плажове но вече не съм убеден.

62

"

преди 9 месеца

"Най-важната "проверка" по морето я направиха туристите"Тъй, тъй, право рече Заратустра. Затова изтърбушиха Гръцката граница, като за последно.

61

реалист

преди 9 месеца

Спасителите много слаби, като цяло на първата вълна и червен флаг. Шамандурите са на 1м дълбочина, че то до 1,40 не ти трябва спасител. В Созопол и Лозенец канализациите не издържат май. Доста рускоговорящи и други чужденци. Спасителите срещу тях нямат никакъв шанс.

60

Анонимен

преди 9 месеца

"За туризма най-важно е отношението на туриста" - НЕПРАВИЛНО! Абсолютно неправилно! За туризма най-важно е отношението КЪМ туриста.Питайте всички тези туристи (които не са се оплакали от водата) колко от тях биха си причинили отново разочарованието от нашите хотели и кебапчии.

59

gg

преди 9 месеца

Мои приятели цялото семейство дружно имаха разстройство и драйф на прекрасното бг море...

58

Юлия

преди 9 месеца

По българските курорти на черно море има фекалии във водата. Виждала съм ги с очите си.

57

Йо-хо-хооооо

преди 9 месеца

,,директор на Института за анализи и оценки в туризма.'' баси и номенклатурчика тоя.Я да вземат от Министерството на Туризма да кажат тоя какъв го играе? Веднага ще кажат че тоя и неговия ,,институт" са ,,трета страна" и нямат нищо общо с него.Ама смучи тариката държавна пара и субсидии за частният си ,,институт".Курупция до откат в тая държава.Взеха вече да се изпотрепват и по върховете за власт и пари.

56

абв

преди 9 месеца

Куку куку куку куку куку

55

срамота

преди 9 месеца

Румен Драганов е дърт шмекер от времето на Блкантурист.Измислил си една фирмичка "Институт за анализи и оценки в туризма"ООД ,състояща се от него и още една дърта номенклатура.Институт всъщност е...името на фирмата-менте.Удобен начин да се прави на учен и да хапва безплатно на чужда маса ,като ръси някакви изсмукани от пръстите цифри.Мнението на дъртия шмекер няма никаква стойност.Никаква!!!

54

Анонимен

преди 9 месеца

Какво разбират туристите под чистота на морската вода?! Реагират само, ако ще се сблъскат с плаваща превръзка или накое плаващо кебапче.

53

от коя планета сте?

преди 9 месеца

''Имаме различна структура на самата вода.''

52

Анонимен

преди 9 месеца

еми при второто замерване вчера резултатите са ужасяващи епруветките се оцветяват в синьо което е екстремално замърсено. нема да им стъпя

51

Велин

преди 9 месеца

И РЕЗУЛТАТА Е, ЧЕ ПА ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ.

50

Ешерихия БГ

преди 9 месеца

Този тъпан си е заровил главата толкова дълбоко в пясъка, защото не иска да види реалната картина. Нищо, догодина още по малко туристи им пожелавам на родните некадърни алчняри докато не им дойде акъла.

49

В Поморие съм

преди 9 месеца

2/3 от хотелите са празни. Плажовете са претъпкани. А ако всичкия бетон се напълни?! Патентовам за предприемчивите и работливи хотелиери шезлонги на два и три етажа, чадъри с почасово ползване и чували с морски пясък за пясъчника на балкона.