287

обратно в Индия

преди 8 месеца

(2) Малкуту... Ни му помня имиту... Тя Айшету(ашколсун-плодна излези и Асан ни си държи гащити вързани) за осъм гудини дванайсе лапета напрай... Четри-пет прудади в Гърция. Ама виж ко стана- най-хубавата стока курбан стана... Щеха да го продават булка догодина. 20/30 000 евро щеха да му земат...

286

От Зората

преди 8 месеца

Само дни преди своята смърт,той окочантелно се произнесе по убийството на Алексей Петров,че поръчката е от Русия,а изпълнителите са сърби.Той още преди години осветли прокурорът Филчев в държавна измяна,и посочи Трактора като негова дясна ръка.Но нищо.Скоро такива хора няма да има в България.А вие ще си пасете тревичката на спокойствие.

285

От Зората

преди 8 месеца

Тази битова случка завършила със ненужна смърт и смърт на дете,може да се отчете като една битова и случайна трагедия със много въпроси,но без много-много отговори.Та този инцидент е водеща новина от дни насам.Но смърта на Николай Колев Босия беше пропусната така някак си случайно.Човекът лежал по затвори,арести и болници.Пребиван като куче заради желанието хората в България да живеят по-добър живот.Уличил и разкрил висши и главни прокурори във крупни престъпления и убийства извършени лично.

284

обратно в Индия

преди 8 месеца

"Хато кат прайхми курбан малкуту лазиши насам-натам.... Посли ко стана? Вай ногу лошу стана! Слид туй Риджеп- кату има курбан се той коли и знай де да удря... Ножа искара и ко стана дуругуту биля стана Ас нищу ни чух и ни видях" Сега един паркинг тираджии се събират, всеки по една туба нафта и правят барбекю в маалата. Ако те не могат се обаждат на познат в Братството на моторджиите да ударят една ръка. Щом ще е кръвнина и бялото чувек може да я взема

283

тя

преди 8 месеца

Те имат много ,няма да се затрият !

282

ФатаМоргана

преди 8 месеца

Кой е винове, че детето излиза внезапно на пътя?Пишещият този коментар е виновен... и Бойко е виновен, и Путин, и ракията...Убийте всичко, но детето й да има възможност няма да се върне при Вас... РОДИТЕЛИ!!!!

281

Случаен минувач

преди 8 месеца

Убитото дете индийче ли е? Индийци ли са нападнали шофьора? Ама и той - защо е тръгнал с този грамаден ТИР да минава през селото?

280

анонимен

преди 8 месеца

Само да кажа, да ни пази Господ всички от малко дете, внезапно на пътя.36км/ч е равно на 10м/с, при 1.5с за реакция изминаваш 15 м преди да натиснеш спирачка.Какви са шансовете на детето?Никой не е застархован от това, истината е,че дете не трябва да се пуска само на междуградски път.

279

Виж ся

преди 8 месеца

Шоферот не е виновен за случилото се.Детето е прибягало по шошта без да са огледа и ослуша.Имало е силна музика,знаете как е по празненствата.А родата е била не само афектирана,но и много пияна.На човекът не са му дали изобщо да каже и дума.Направо са го наръгали както е бил в камиона.Жалко за детето,но какво да кажем за пренебрегването на закон и правосъдие?Тези хора са нарушили закона,а не шофьорът.Човекът е убил по неумишленост,а самият той е убит по умишлени причини и абсолютно съзнателно.

278

защо

преди 8 месеца

никой не протестира за убийството на шофьора. За Дебора кой ли не изказа, промениха експертиза, парламента даже се занимаваше с този случай, промениха закон....

277

don diego

преди 8 месеца

После защо шофьорите напускали мястото на произшествието................

276

Анонимен

преди 8 месеца

Аз ако бех, щех да ги изпогаза със Сканията. За смъртта на детето са виновни родителите му - няма никаква работа на улицата без придружител. Дано ги осъдят и тримата тьпанари, които са пили ракия, докато маймунчето се е скитало само из махлата.

275

Системния линч

преди 8 месеца

След системно практикувания медиен линч (уволненията за "неправилни" мнения по случая "Дебора", към които можем да добавим случая с Вежди Рашидов, както и кампанията среще съдебните лекари, отказали да пишат експертизи под натиск), логично се стигна и до физическия линч в село Прилеп. Сега се опитват да вменяват вина на шофьорите, които не са искали да рискуват да станат жертва на подобен "сценарий", и са подминавали някакъв афганистански "мигрант", легнал на магистрала "Тракия".

274

akudф

преди 8 месеца

определено поне един от задържаните е убиеца. НО не е дядото........докога наказанията и присъдите за малцинствата ще са както ня тях им е по изгодно???

273

Анонимен

преди 8 месеца

"до 265 Не е лъжа, така са станали нещата. Или ти знаеш нещо повече от полицаите, разследващите итн.x знам *** няма да кааажааа аххахахаххах

272

v

преди 8 месеца

за това не се спира никога!!! спирате ли като нагазите псе?

271

Анонимен

преди 8 месеца

Значи това не е първия и няма да е последния случай на пребити или убити шофьори, преминаващи през резрватите на таласъмите. На всеки може да се случи подобна ситуация не дай боже, и ако видите че излизат мангуcти и прииждат още, газ до дупка и се махайте оттам ако ви е мил живота. Предавайте се в най близкото РПУ, но не оставяйте там, защото няма кой да ви защити

270

Анонимен

преди 8 месеца

Дпс са виновни за ромските проблеми на България

269

В Белене

преди 8 месеца

България се напълни с ромели и е страшно,свободия а навремето не смееха да излязат от махалата.Имаше милиция и си искам соца.Айде да видим дали пак ще направите протест ама не за оная с джуките да натресат конвенцията а срещу тия които започнаха да убиват българите?Айде да ви видя протестърите сега може да направите нещо истинско.

268

20 години стаж

преди 8 месеца

като Местан . Местан без нито едно нарушение . Не е мачкал , не се е бил , не е крал навта, не е спал с ромка пеперудка , 20 години спокоен , без грешка човек . Приятеля му го изостави . Уби момче . Побъркал се е . Вече не е 20 без акт , защото е убиец . Луд , защото бърза . 10 години се намалят с една трета 7 години . Наполовина 3,5г. Ще излезе след 4г.