21

Рашков и Божков

преди 8 месеца

ги има снимани на една маса в Боровец...... Единия с 19 имота, другия с 19 повдигнати обвинения...... Рашков беше следователя прикрил убийството на Татяна Титянова от ДС/БКП кадър през 1988...Ясно е договорката с кого е..

20

До Ужас

преди 8 месеца

Да предложиш място, където не стрелят, щом препоръчваш напускане. Всеки ден има съобщения за стрелби в училища, университети, по улиците, в заведения и магазини. И не в някоя Жунгла, а в т.нар. цивилизовани страни. У нас поне мутрите тях си стрелят, а не по невинни хора където им падне. Въпреки че няма да е задълго, нали сме се понесли по онези ценности, вече успишно ги усвояваме.

19

вожд

преди 8 месеца

Винету съм, не го слушайте тоя бледолик /малко е почернял от слънцето къде не знам/, скалпа му, ако има такъв, го държи Божков

18

жорето

преди 8 месеца

Въртим, сучим, и все при Боко отиваме. Ами, да вземем, и да отидем при него, да си поговорим /да послушаме безкрайната му мисъл/, и да го оневиним

17

Анонимен

преди 8 месеца

Абе хаирсъз, та тоя влади още е спусък на боко, я ке му го ....

16

gogo

преди 8 месеца

Явно е, че Божков ще се отметне от думите си по адрес на Боко, и ще го оправдаят. От цялата работа май най-много кяри Горанов - една ----- в БГ политиката

15

Анонимен

преди 8 месеца

Договорката е да го затворят или поне да го пазят известно време,че явно е в нечий списък, а в дубай е никой и миже да "падне" докато си пие чая.

14

Ужас

преди 8 месеца

Да те разтрелят мутрите показно както се разхождаж е страшноБог да прости -алексейНапускане на мутроландия е спасението на нормалните хора

13

Джо

преди 8 месеца

Дубай ''любезно'' са казали на Божков и Пеевски: не ви искаме тука повече! Махайте се! Мафиоти си имаме достатъчно. Освен това не искаме да дразним американците че ще ни върнат в каменната ера.

12

Пена

преди 8 месеца

Той и Алексей Петров имаше договорка но го убиха като куче.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Божков не бил глупав, ама повярвал на ментърджии... Имаше опит за покушение на Алексей Петров в ареста, такива неща не бива да се забравят, когато се твърди, че затворът гарантира живот. Хитрата сврака, с двата крака.

10

Анна

преди 8 месеца

Путин спечели войната. България е преразпределена в източния блок. Американците се оакаха яко у нас.Време е да си ходят.Божков ще свали Бако Тиквата и Ахмед и ще сложи ръка върху парите им.Божков ще управлява България в сянката десетилетия. И в интерес на истината Божков е единственият, който може да сложи на мястото Шиши, Боко и Ахмед. Скоро всички явно ще започнат да му се кланят на Божков. За сега се кланят скрито.Скоро и вие от медиите ще запеете нова песен. Защото Божков ще ви купи.

9

Анонимен

преди 8 месеца

ДС мафия. Изтрепаха се взаимно. Кой превари - той трепе. Тъй че - който е останал жив, е най- най- безскрупулният, най- грубият и най- алчният. Язък му за акъла!

8

А ха

преди 8 месеца

Когато не си глупав, даже си умен и интелигентен, но си алчен и неморален, това дали е добре за теб?!?

7

!!!

преди 8 месеца

Божков не е глупав.............има акъл в главата и е завършил два университета, освен това е играч от класа и неслучайно е много богат..................е, мафиот, да, ясно е..............но само той ли е от мафията???За да се върне , значи се е договорил с много влиятелни хора и ще излезне чист от цялата история.....................но не се знае,може да има и силни врагове и да намерят начин да го елиминират..........лесно е...........ще поживеем, ще видим, както казват руснаците!!

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 8 месеца

невинен до доказване на противното

5

Закривай милицията!

преди 8 месеца

60 000 хрантутника на държавна хранилка и нищо! Вън пожарна, граждански,... И на ново.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Дс клоака. Толкова години минаха, животите ни минаха. Ние още се разправяме с трактори и черепи. Всичките до един дс отломки. Затова в нормалните държави имаше лустрация. У нас, разбира се, не. Никога не са слизали от властта. Кой да ги ограничи.

3

Възмутен

преди 8 месеца

Бандита вместо да го тикнат в затвора и да върне откраднатите от нас милиарди те тръгнали договорки и пазарлъци да правят с него!Пфу дайва и к04ината му

2

Анонимен

преди 8 месеца

Заредете се с пуканки и салфетки.