25

оракул на боб

преди 8 месеца

Горките овце,сега и изкуственият интелект ще ги командва,а те ще отговарят с беееееееееее(съгласни и радостни сме),а ако вземе и нас да командва ние как ще отговорим - както по филмите или съгласни и доволни сме?Е,това поне няма да го доживея.

24

Бай Дрън

преди 8 месеца

Беееее...най-вече овце.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Почти съм сигурна, че няма такава практика "пожарни стада". За овце и кози ни взимат нас. Нали се сещате, че животно няма как да опасе трева изцяло и с корена. ..селективното унищожаване на дървета и по-малки растения ... ИнвесторЪТ.БГ ни праща за зелен хайвер. Да не планирате нещо друго бе? Че като ви знам какви сте ... Планът Ран-Ът ще работи най-добре за БГ.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Това са умишлени палежи и подпалвачите трябва да ги арестуват. След като не ги хващат и няма наказания се появяват още подпалвачи и нови пожари. При пожар трябва да се локализира по най-бързия начин и да се засича кои хора са в близост.

21

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

В Храсталака - Робота ще се Развали след 3 часа, а след 1 час ще му свърши батерията ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

20

Анонимен

преди 8 месеца

"Докато роботите за почистване на растителност станат по-рентабилни от търговска гледна точка, някои органи за управление на пожарите разчитат на вековна пасторална техника: водят овце и кози да вършат същата работа."--------------Следва логичният въпрос защо ще искаш роботи да вършат тази работа, след като имаш усъвършенстван с векове естествен, природосъобразен процес, при който си енергийно независим, тъй като работната сила се самоподдържа с енергията на това, което почиства?

19

Баба Гица

преди 8 месеца

Вий пуснете милиони първо сигнални двукраки подпалвачи, пък после се надявайте на овцете да ви решат проблема. Дива ците и овцете ви ше опекат на огъня и ще ги изядат. Идват от пустиня и мизерия и всяка облагородена земя ще превърнат в същото, като родната си канавка, пълба с болклуци

18

Анонимен

преди 8 месеца

Изкуствените интелект предвижда кой кога къде и как ще си хвърли незагасена цигара в храстите.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Отпред подпалвача, след него овцата, отгоре дронът ги следва, ИИ ги следи и разучава.:))

16

Анонимен

преди 8 месеца

толкова ли не могат да обучат дронове да гасят пожари. Всичко електроника сами си правят , летят загребват вода , изсипват я. Няма ли да стане?

15

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

Разбрах те :) Но Май в България и Промишлен Телефон Нямаме - Нас Само Господ Ни Пази - Капацитет Клони Към Нула .........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

14

Евразин Алахакбаров

преди 8 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА къви модерни сензори татарин, половината промишлени телефони имат топлина камера

13

Анонимен

преди 8 месеца

ОФСата се казва Доли и е много Омна и е клонинг

12

IQ 3.14

преди 8 месеца

пари за измислен АИ , хостнат на некво атари продадено на държавата за милиони левове... после 2 въртолета зян, разследване, ще вземем мерки, върви разследване... клесове

11

Коментар

преди 8 месеца

Офисните молци ще ви спасяват от пожари с изкуствения си интелект!Хохохох!Сега модерната опорка е Изкуствен интелект и на ден поне 20 поданици трябва да съдържат тази дума!Преди беше Тъпунберг,после Ковид,зеленски,Климатичните промени,електрически коли и незнам кви още простотии!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Докато мозъците на неолиберастите се затоплят, САЩ и Европа пропадат.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко, само не и да спрат да си хвърлят фасовете.

8

Муахаха

преди 8 месеца

Офцъете сте Вие, дето Вервате на тази Пропаганда, докато ви Обират и Последната Стотинка!

7

mn

преди 8 месеца

Поредните неолиберални глупости и решения, нямащи нищо общо с реалността.

6

Христо Христов

преди 8 месеца

Най-доброто решение е първо да се изслючи ЕС.