21

СачевЪ:

преди 8 месеца

"На Слънчака съм,пека се без горнище и се мажа с лечебни кафяви водорасли по лаайй.номорието...Понякога замествам шамандурата!Що ме търсите в нЕкво си езеро?!?!?"

20

Напомняне

преди 8 месеца

Смях, смях, смях. Вече завършиха журналистика ония, които бяха приети преди години с двойки. Едно е име на езерото, друго е име на митичното чудовище. Колкото до будалите, вързали се на легендите за измисленото животно, да си вярват. Както е казано- до когато има будали, ще има и тарикати. Трик за туризъм и наивници.

19

Какво следва

преди 8 месеца

До Ivo: А ти си "корегирай" правописа, Иво. Пише се "коригирам" а не "корегирам". А колкото до "чудовището" - няма как да намерят нещо, което го няма там.

18

Ivo

преди 8 месеца

Малка Корекция. ЛОХ НЕС е името на езерото, а НЕСИ е името на митичното създание. Моля, корегирайте си заглавието, а то излиза, че езерото се е изпарило и 2 дена са го търсили...

17

Предупреждение

преди 8 месеца

През последните една-две нощи в небето се оцъкля огромна, върколашка луна. През деня пък дирят Неси. Хора, много внимавайте и не се движете сами из отдалечени, пусти местности.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 9 Внимавай, пич. Такива създания, за които е 99.5% вероятно да не съществуват, обикновено успяват изневиделица да изскочат точно пред някой такъв, който е 300% убеден, че такова нещо няма :)

15

Анонимен

преди 8 месеца

Щом като е оцеляло досега, значи чудовището е много хитро и умее да се крие! Те пък искат за два дена да го намерят, е как да стане? Особено ако то наистина от време навреме излиза в открито море.

14

Щом като е оцеляло

преди 8 месеца

Спомнете си реалните доказателства за видяни в подводните пещери по Черноморието змии, доста по-големи от тези, които се срещат из нашите географски ширини. За една подобна е бил изпратен отряд еничари, които успели да я убият и занесли кожата й на султана. Това е описано в документ, съхранен в турските архиви, посочена била и годината. Всички случки бяха описани в материал, поместен преди години в сп. "8" с извода "Има ги, но се крият". Значи, може и другаде да има водни криптозверове.

13

На магарето кура

преди 8 месеца

Се вижда ясно на снимката

12

Маршъл Ериксън

преди 8 месеца

Смейте се вие, но Неси съществува. Само че не е "чудовище", а добро и приятелски настроено създание. Съществува също и Голямата стъпка. Даже наскоро отказа цигарите. Аз съм природозащитник и ще се боря за правата им и за тяхното опазване. С жена ми Лили ходихме до Лох Нес на меден месец и май видяхме Неси, не се шегувам. Искрено ваш: Съдия Маршъл Ериксън.

11

123

преди 8 месеца

Гледайте сега как ще развалят туристическия бизнес на хората.

10

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Лох Нес...има,нищо че го...няма.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Всички знаят къде е Лох Нес....защо да го издирвали два дни?Или са търсили Неси?Журналистиката определено е в упадък....

8

Анонимен

преди 8 месеца

Вероятно са го издирвали хора като онези, които вярват, че Земята е плоска. Може и да го правят всички за пари. Има толкова много хора със застрашено ментално здраве, че нищо чудно да вярват, че чудовището съществува.Те вярват и в извънземни, а много от тях дори си говорят или живеят с тях. Колкото и да се опитва някой да им обясни научно факти, те са податливи да вярват в конспирации и това изпълва живота им. Тези хора стават все повече, което не е учудващо защото с интернет захранват фантазии.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Тия доброволци що не ме хванат за лох неса

6

Анонимен

преди 8 месеца

Е така и от ппдб сектата търсят честта си от няколко месеца, ама и те няма да имат късмет да я намерят, завалиите.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Щеше да е смешно ако не беше тъжно. И това са некви възрастни хора уж. Още оня ден го написах, беше ясно.

4

Лапнишарани

преди 8 месеца

Приказки за розови и бозови англета невиждащи по далеко от розовия си нос!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Знаех си аз че няма да намерят нищо, но ще засекат нещо странно. Ако не бервате прочетете коментарите от първата статия.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко, но това е положението. Едва ли е избягал. Мит е .