15

Мен

преди 8 месеца

Има болни хора които колкото и да се борят не може да се справят с кг ,но тези които от лакомия не спират да се тъпчат не ги разбирам въпреки ,че и това е вид болест ...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Не.

13

Анонимен

преди 9 месеца

"Поради дисбаланса в отношенията при хората със затлъстяване влечението към храната се увеличава, и по-специално - към висококалорични продукти. В същото време при тях се наблюдават трудности с контрола върху желанието за храна." - ТОВА Е ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЛАКОМИЯ БЕ! Отдавна е открито! Лакоми и безконтролни - дебелеят и тлъстеят! Голямо откритие пак!

12

козяшка медия

преди 9 месеца

Реклама на американските орехи.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера изядох един агнешки мозък и заприличах на агне. Гледам един излиза от парламента с глава на пантера! Питам го от де мога да си купя мозък на пантера, за да заприличам и аз като него, а той ми отговаря: Внимавай, понеже в парламента ще гласуваме закон за ядене на мозъци! Управляващата партия ще има право да яде лъвски мозъци. Останалите от пантери, кметовете тигрови мозъци, бизнесмените от лисици и вълци, а останалата ***, ще има право да яде само *** о кокоши мозъци!

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 9 Повече калории при много малко хранителни вещества и липса на основни аминокиселини(протеини) вдигат чуството за глад. Докато инсулинът работи нормално, не трупаш тегло и минава. След определен етап инсулинът спира да работи, макар да произвеждаш повече(диабет 2, инсулинова резистентност). Организмът ти е постоянно гладен, защото не е заситен(калориите не значат нахранване, ако са само от *** и захари). Не е само до мързел. Основното е лошата храна и многото захари/въглехидрати.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До 9 Абе, странно преди навлизането на преработената храна и хранителната пирамида от 70те, която промотира ядене на въглехидрати(захар, хляб, ориз, зеленчуци и т.н.) почти е нямало затлъстели хора. Проблемите сега идват от лошата храна в магазините, пониженото ядене на месо. Преработената храна съдържа много захари, лоши растителни мазнини и т.н. и е правена с идея да те кара повече да ядеш. Организмът преборва до определен етап и след това заради въглехидратите почва да трупа мазнини.

8

Мозък с маскарпоне

преди 9 месеца

Според канибалите, не са.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ама разбирасе, че са жертви. В 21ви век няма как някой да носи отговорност за слабохарактерност или лакомия. Естествено, че е природна даденост или заболяване. Ако това извинение не мине, винаги може пък да се каже че "няма такова нещо като свободна воля - всички сме продукти на средата си". Това е последната защитна линия на престъпниците и л****е ж**и.

6

Анонимен

преди 9 месеца

В червата на човека живеят около 200 най - различни П А Р А З И Т А. Колкото повече подхранваш *** Т Е в дебелото си черво, толкова си по-дебел и именно те подтикват желанието за повече ядене. Докторите не ги премахват, а ги поддържат да живеят и само премахват симптомите. Премахването на *** Т Е става като си направиш "Алкохолен Извлек от Шлюпки на Орех" + "Билката ПЕЛИН" +"Семена от КАРАМФИЛ"!

5

Анонимен

преди 9 месеца

До Иван Сериозно, братко, стегни се. 176см и 100кг ми дойдоха множко. 143кг е далеч от приятно закръглен и черният ти дроб, сърцето и т.н. са в трагично състояние или отиват натам спрямо възрастта. Мини на кето или 100% месо(карнивор), защото със сигурност вече организмът ти просто трупа всеки въглехидрат като мазнина. Даже без упражнения и без гладуване ще видиш резултат, ако не си с тежък диабет вече.

4

Анонимен

преди 9 месеца

не са дефинирали "нормално тегло" 😁

3

Анонимен

преди 9 месеца

Затлъстелите хора имат най-често инсулинова резистентност, зависимост(като наркотична) към захар и проблеми с метаболизма, които ги карат да изпитват глад. 4 седмици диета само животинска храна(месо, яйца, морски и риба, масло) без никакво намаляне на храната. 5кг надолу и вече с отвикването от захарта и въглехидратите- никакъв глад и да пропусна ядене. Рафинирани мазнини, захари и въглехидрати и липса на протеин са водещи за затлъстяването и търсенето на повече храна и много болести.

2

Иван

преди 9 месеца

По-умни сме. Аз съм мъж на 47 години, среден на ръст (164 см), не съм много затлъстял, а приятно закръглен, 143 кг, ерген.

1

Д-р Лектър

преди 9 месеца

Пръскат повече в тигана.