20

Анонимен

преди 8 месеца

Като не могат да плуват, да не влизат. То, му се молиш да не влиза и те псува. Да се къпеш на червен флаг, си е като да се разхождаш по магистрала Тракия през нощта.

19

Чукамяко

преди 8 месеца

Днеска бях свидетел като му правиха уста-в уста. Те го изкараха вече с изциклени очи. На мен ми стана ясно, че е вече при св. Петър. Имаше едно голямо шкембе беше. Спасителят беше и той един дебеланчо - два пъти успя тоя да изплюе вода, ама не уживе. СПЕШНА ПОМОЩ дойде сигурно след 30 мин... Той беше вече умрял. Ще запаля една свещичка тая седмица за него. На умен човек ум се налива - на *** човек к** се набива - на червен флаг да влизаш. Сам си е виновен. Развали настроението на целия плаж!

18

БАЧКАТОР

преди 8 месеца

Има ли червен флаг изобщо не влизайте в морето. Това лято за пръв път научих какво е мъртво вълнение от опит. Плуваш напред ,водата те тегли навътре. Едва излязох .

17

lol до 16

преди 8 месеца

На нашето без пари да ме канят няма отида. За последните 10 години изкарах едно лято по време на пандемията в Созопол и повече няма да им стъпим.

16

Тъп По тъп Най тъп

преди 8 месеца

Е нагълтал се е с чиста светена водица. Ако беше хапнал кафево щяха да му дойдат сили и да изплува.

15

До lol

преди 8 месеца

Ходиш в Гърция, защото не можеш да си позволиш да си нашето Черноморие. Сигурно и зеленчуците за салатата си ги набрал от градината, на село! Носите си сандвичи от вкъщи, ама иначе сте в Гърция!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Най-опасно е като влизат махмурлии или полупияни след няколко бири на плажа. Ганчетата като идат на море са нон-стоп насвяткани ше кажеш че за първи път виждат алкохол.

13

lol

преди 8 месеца

Давете се тука, в клоаката. На мен за 7 дена в Гърция, вълните не ми намокриха дори слънчевите очила, с които се плувам. 7 дена, механи, капанчета, пици, плодове и салати и съм ср*л по часовник всеки ден. Днеска с чухме с колегата дето е в Лозенец - 2 дена маа картофена салата и гледа от терасата на хотела хахахахах

12

Анонимен

преди 8 месеца

Другия път да знаят, че Черно море не е за тех да отиват в Гърция там не се давят :)))

11

Анонимен

преди 8 месеца

До Елементарно Уотсън Вълните каво общо имат с мъртвите вълнения шопе ? :)))

10

Анонимен

преди 8 месеца

Лека му пръст на чилякка ама е бил или пиян, или смел, или глупав... При едно от тия трите може и да ти се размине ама ако станат две то белята е сигурна. Смея да твърдя, че съм много добър плувец на аматьорско ниво, но видя ли червен флаг влизам до колене - на метър два от прибоя на вълните, просто колкото да се разхладя, щото уважавам морето и знам, че морето не прощава!!!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Остави вълните, най-опасни са мъртвите течения или вълнения, завличат те без да се усетиш ако влезеш малко навътре в морето, требва да си много опитен в такива ситуации, шопите не са такива естествено :)))

8

Анонимен

преди 8 месеца

Морето обича смелите. Затова си ги прибира.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Морето си е много добре. Хората се смахнаха.

6

БГ

преди 8 месеца

Сега се връщам от Равда. Морето днес наистина беше изключително бурно следобед. За първи път виждам такова бурно море. Трябва да си доста луд да влезеш при такова вълнение и червени флагове. Жалко за човека !

5

морски

преди 8 месеца

Морето обича умните ,а не неразумните !!!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Не се научиха шопите и от Северозапада, че Черно море не е за тех :)))

3

Анонимен

преди 8 месеца

Много модно стана това давене

2

Анонимен

преди 8 месеца

Да почива в мир сигурно е бил голям плувец, те такива реимно се давят заради прекомерна увереност във възможностите си.

1

Варналиев

преди 8 месеца

Морето тия дни е страшно, голям мъртвак. Въпреки червения флаг на варненския плаж имаше къпещи се в прибоя, вкл. и деца. После, що така стана...