16

Да пуснат змии

преди 8 месеца

Змиите ги ядат.Тъкмо и хората ще са по-малко,ще бягат.

15

Заради жегите

преди 8 месеца

и некадърност и безхаберие и туристите пришълците в Рим стават все повече

14

rat vader

преди 8 месеца

да, напоследък плъховете пристигащи в Италия са се увеличили много. Ето само събота и неделя на някакъв италиански остров са дошли над 1000 плъха от Конго , Камерун, Нигерия, Мали, Буркина Фасо и още известни и неизвестни места. като се има предвид че броя на плъховете расте експоненциално, излиза че в понеделник в Рим ще има нови 2500 плъха.

13

Анонимен

преди 8 месеца

в българия след изборите парламента се напълни с плъхове, ПП, ГЕРБ...

12

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахаххахаха! Мега статийка! Харесвам :D

11

Shark

преди 8 месеца

Рим е изключително мръсен град! Ако го изчистят тоя хубав град, мишките няма да ги има. Не мога да разбера как е възможно при всичката тази красота и история да не поддържат поне някакво прилично ниво на чистота!

10

Вечният град

преди 8 месеца

Оставете ни плъховете на нас. Стойте си в Бг, изобщо не ни посещавайте. Гризачите не драскат паметници и не пикаят по улиците, като Гиньо, който няма 1 евро за тоалетна.

9

кетаец туризт

преди 8 месеца

Значи заради плъховете туристите стават все повече. Това го разбрах . Обаче жегата какво общо има?

8

Анонимен

преди 8 месеца

В Рим е мръсно не защото има туристи, а защото не се чисти. Туристите плащат милиони на ден като туристическа такса, която очевидно изчезва някъде.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Котки за мишоците и крокодили за туристите.

6

Калигула

преди 8 месеца

Котките и отровите ще оправят патканите обаче какво правим с туристите ?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ако из Колизея припкат котарани и преследват мишки и плъхове, атракцията ще е още по-голяма. Но не бива да са какви да е котки, защото има много едри и агресивни плъхове, от които дори котките се страхуват. Затова трябва да развъдят котки от специалната порода.

4

Заради

преди 8 месеца

Туристите - да , те хвърлят храна и отпадъци навсякъде, но какво общо имат жегите, дето ги няма, а е съвсем нормално лято за тези географски ширини?

3

Да завъдят котки

преди 8 месеца

Има една порода котки, наречена "Изабела". В миналото тя е била култивирана, за да обслужва складовете за жито и брашно на търговците от пристанищните градове в Северна Европа. Тази животинка е виртуозен ловец на мишки и плъхове. Преди години нашенец си беше донесъл отнякъде такава котка. Още се разказва как е убивала плъхове - първо присвива очи, пресмята нещо в рамките на няколко секунди, после с два скока докопва плъха, чупи му врата и повече не се занимава с него.

2

Алекс

преди 8 месеца

Рим е най-мръсната и неподдържана столица,която съм посетил.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Не е заради жегите и туристите, а заради изобилието от храна и липсата на хищници.