13

Сополпозишън

преди 9 месеца

Макларън и Уилямс на първа и втора редица, ето това е по-интересно.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Темата е за формула едно, наркоманчетата намесиха Шумахер вратаря. Муахахаххахаха...наркотиците не прощават!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Едни казват Фагио, други Аскари, трети казват Мос. шофьорчето шумахер казва, че идолът му е вратар. Става ясно защо на б****ка шумахер пулса му не мърдаше преди старт. Той просто никога не се е интересувал от мотор спорта, и никога мотор спорта не му е бил страст. Той е един фалшив "шампион", но фиа и компания, само заради неговия произход и нищо повече. Баща му уж бил пазач, след това стана, че бил зидар, но се оказа не какъв да е ЗИДАР а от ОНЕЗИ с 33-степен, ТОЕСТ МАСОН.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 9 шумахер на какви наркотици е? Шофьоче с идол вратар.

9

Анонимен

преди 9 месеца

до 8 Въпросът ми беше ти на какви наркотици си!

8

Анонимен

преди 9 месеца

шумахер - my real idol was Toni Schumacher [former Germany international goalkeeper and no relation] because he was a great soccer player'. шумахер на какви НАРКОТИЦИ е?

7

Анонимен

преди 9 месеца

до 6 Какъв вратар Шумахер те гони в тема за Формула 1 ве, момче? Ти на какви наркотици си? Я кажи?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Много заблудени има, много нещо, леле. Колко лесно хората се заблуждават, като слушат пиарите на един псевдо шофьор, които насила го направиха многократен, но фалшив шампион. Той същия беше заявил, че идолът му е Тони Шумахер (немски вратар). Всички други казват, че имат идол някой пилот, но този твърди, че идолът му е вратар.

5

Някой

преди 9 месеца

Полпозишан означава първа позиция. Но от дънобг не знаят български и само копирай постави

4

Анонимен

преди 9 месеца

до 2 Разликата между Верстапен и Хамилтън спрямо Шумахер, е че Шумахер даваше идеи на инженерите си как да подобрят нещо по болида, а тия пишлемета само карат. Дето се казва не знаят къде се намира двигателя тия.

3

Фен на Шумахер

преди 9 месеца

Благодаря на Верстапен, че през последните 2 години отказа отвсякъде Хамилтън от това да подобри рекорда на Шумахер по брой спечелени титли. Благодаря летящ луд холандец!

2

На англоафриканеца Х

преди 9 месеца

трябва да му светне в оплетената глава,че е достигнал(щастливо за него толериран от велик отбор с най-добра кола)тавана си и да се оттегли докато още е в челото. Противниците на расизма трябва да са доволни-превърнаха и един от друга раса във велик герой,изравниха го с Шумахер.После-монголоид?Не,те не са нагли и крещящи като хората на Хам.,ще си кротуват,значи може и без такъв.Формула1 стана скучна и досадна след привилегироването на Хам,но трудно ще се възстанови.Гледам само клипове

1

Анонимен

преди 9 месеца

Полпозишън българска дума ли е вече ?