65

тя

преди 8 месеца

Завиждат !Путин трябва да е в гумена лодка ,та да го спукат от подигравки - ДА ама НЕ !

64

Анонимен

преди 9 месеца

поредната глупост

63

До Ъц

преди 9 месеца

Хайде пък и ти! Съвременният българин ергенува до 60 г. после десетина години си търси булка и недоумява защо момичетата с приличните зестри му се назлъндисват. И чак след като навърши 70 решава да бъде по-скромен в критериите си и започва да пуска обяви, че търси жена, която може да е и над 30 г., но в никакъв случай да не е над 40, да е красива, богата,работлива, неомъжвана, без деца и желателно да е девствена. И докато търси съпруга, да не мислиш, че стои без любовница? Поне той така твърди.

62

Косатка

преди 9 месеца

До мaлoyмнатa джурналистка, дето е превеждала тоя бълвoч - "Killer whale" и на български (и на руски също) е "Косатка", а не кит-убиец. Къде ги намирате тия дебилни драскaчи...

61

ъц

преди 9 месеца

Стига с тези глупости, бе! Путин е на 71 години, кви любовници, кви пет рубли!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли си любовница Путин?

59

Анонимен

преди 9 месеца

До Нелката " великият конспиратор"! Бре няма ли да Престанеш с простотиите си?! Нито си интересна,нито пък важна! Направи най после един истински " репортаж"! Вземи " интервю" лично от Путин! Па после пиши! Поне очите му,знаеш ли какъв цвят са? Що ли питам!-:)

58

Анонимен

преди 9 месеца

Ами скромно е Който се е интересувал от луксозни яхти знае какво говоря.Това е добре обзаведена скъпа яхта.Истински разточителните са с много повече злато някои имат кристален водопад във всекидневната висок 3 етажа или пък мини зологическа градина.Други освен с хеликоптери и моторници разполагат с с вътрешен кей за подводница или батискаф.Имаше някакъв с тенис корт и малко голф игрище.А това прилича на луксозен влак.Хубаво е но не е смайващо луксозно.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Китът yбиец лелеееее, ей така за разкош хем кит, хем убиец, да не вземе някой да обърка случайно кита с делфин. Това е чист дийп фейk 24 карата. Анимацията даже не е смешна, жалка е. Ще тръгне Путин да купува яхта, където е най-несигурното пътуване. Другият път да направят подводницата на Путин "Косатката главopeз", че се изчерпаха с лъжите!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Защо ми се струва, че не смеете да сложите снимка на яхтата, да не би някой да си я познае и да ви осъди? Прилича на недодялан дизайнерски проект, ама не и на обзавеждане на яхта.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Христова,урво ***,вярваш ли че поне един човек ще се върже на тези лъжи?

54

Анонимен

преди 9 месеца

Негова си е яхтата, ще си купува каквото поиска!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Щом го твърдят хора на крадеца Невални,значи всичко е лъжа.До сега едно вярно нещо не са казали

52

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде стига лъгахте пак бе, сороси!!! Яхтата се казва косатка. Това живетно се нарича по един и същи начин и на руски и на български език. Обаче, понеже тази пропагандна измиислица са ви я дали от посолството, а и за по-бобастичен ефект сте превели американското име на бълкарски като "кит - убиец". И веднага любовно гнездо??? Христова дали от личен опит има тази информация?

51

Анонимен

преди 9 месеца

Това вече ме убеди че Путин е голям дявол!!В шок съм и Кабаева къде и е акъла да се занимава с него може да и направи нещо!

50

Анонимен

преди 9 месеца

Само някой с плаващ мозък може да се върже на тази лъжа.

49

Асен

преди 9 месеца

Това БГ пощите са много зле. Преди 20 години си поръчах яхта на дядо Коледа и още не са ми я доставили!

48

Психиатър

преди 9 месеца

Две са ключовите думи в тая новина Кит-убиец и Хитлер.Насочено е към по ниско интелигентните хора.Веднага си казват Путин е убиец и е като Хитлер.Даже яхтата му е кръстена на убиец и то Кит.Няма съмнение че е по черен и от дявола.

47

Някой

преди 9 месеца

Хайде сега дайте снимки на яхтата на деменцията байдън. Или той не краде и е беден.

46

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Путин пие едно синьо хапче и ги мята по 2 на ножа в това голямо легло.