8

Анонимен

преди 9 месеца

Ех тая евтина чуждестранна работна ръка бе. Колко години мечтаете бурно за нея...Вижте сега...ако искате да стане работата направо заминавайте с кораби и камиони и ги вържете с вериги и ги докарайте насам. Иначе няма кой като знаят какво е у нас и ни поминават като малка гара.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Те пак си дрънкат за тия, които не произвеждат крайният веществен продукт по веригата а за някакви с които може а най добре без тях.

6

Кефи ме как

преди 9 месеца

решението на демографската криза е просто да внесем други хора :D Не, нека не се задълбочаваме, защо жизненият ни стандарт спада, защо младите хора отлагат родителството до безкрай, не, не... нека не се занимаваме с това, давай да внесем за бизнеса да има папкане :D Сладурчета! Ей затова ще довлечете повече комунисти на тоя свят, колкото не е създал и СССР.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Точно този "експерт" е от най-лошите бизнесмени, за които служителите са разход в бюджетната таблица. Бизнеса му е да дава служители под наем на други фирми на високи ставки и да плаща ниски заплати. Прибира едни пари без да създава никаква добавена стойност.

4

Теле зрител

преди 9 месеца

Хибридни посеви,хибридни кибератаки,хибридно обучение,хибридна работа!Тия ГМОбройлери празнословци незнайно защо титулувани за "експерти"като чуят две думи за опорка и ги повтарят до несвяст!А тоя защо е експерт?В кое училище се дава диплома за експерт!?

3

Иванчо Анисий :

преди 9 месеца

Ето къде е заровена котката... "... облекчаване на трудовата миграция с цел по-къси срокове за издаване на нужните документи, за да могат чуждестранни граждани да работят у нас..."Вместо да се подобрят условията и релевантното заплащане на наши български граждани,дайте да внасяме всякаква папла4 отвсякъде,за да си направите далаверите и да си напълните чекмеджетата!После реват с истерични писъци :" Ама нямаме кадри... " С това отношение няма и да имате!

2

Анонимен

преди 9 месеца

ти ок ли си как хибриден хоум офис само

1

Анонимен

преди 9 месеца

Абе добре, ама не е добре...