71

Анонимен

преди 8 месеца

Е все пак, братушките наистина денацифицират. Утепаха двама нацисти.

70

До 76

преди 8 месеца

Хвана ни.Веднага ще си призная какво направих.Така.Значи,първо запалих С-300-тата от гаража и му сложих 2 ракети.Загрях го малко и след това тръгнах към Русия.На границата минах бързо.Стигнах до Тверска област,въпреки липсата на бензин,а след това лично двама американци,шестима поляци и двайсе украинеца ми казаха,че Пригожин ще прелети точно оттам.И съответно аз го свалих с другите русофоби.Дано не ме пратят на съд в Хага след тези ми признания.

69

ZдохниVатник

преди 8 месеца

Ей,на!Започна се.Целукупния запад убил Пригожин с руско ПВО в центъра на Русия.И войната в Украйна е заради тях.Само Путин седи тихо в ъгълчето на бункера и си рисува кротко с тебеширче.Не човек,а ангелче!Милият той.А те само го обвиняват.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Русофобите се радвате от смъртта на пригожин. Значи вас ви устройва. Е кой тогава го уби отговорете си сами....

67

КартофелФюрер

преди 8 месеца

Путин с убийството на Уткин направи огромна грешка.Уткин беше един от водачите на руските неонацисти.От днес нататък Путин ще усети тежките времена не само от Украйна,а и от самата Русия.Нека ви говорят каквото си искат,но в Русия в момента и в глобален план има най-много неонацисти и неонацисти организации,които убиват разни по-тъмни руснаци просто за удоволствие.Ще настане страшен смут в Русия.Който не ми вярва нека да следи.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Защо му е на пригожин да бяга. Не е в негов стил. Който има полза от смъртта му за мен той е подозрителен. Кой има полза. Целокупния Запад.

65

Киев

преди 8 месеца

Тези частни самолети ги продават без парашути особенно на милионери и мултимилионери, и всички трябва да повярваме, че не са избягали с чужди паспорти в Англия - Лондон с прикачване в Франция или Италия. Ния Ви вярваме !!!!!!!!!!!!

64

Наблюдател

преди 8 месеца

Нещо цялата работа намирисва на инсценировка! Колко лесно да накарат хората да вярват, че големият шеф е мъртъв, а той да си пуши кротко пурата някъде на Карибите под прикритие....

63

до мив

преди 8 месеца

Каква война?Как си пзоволяваш да изричаш тези думи?Пууттлер ще те издири и ще ти лепне 15 години в тюрмата...

62

Пижо

преди 8 месеца

Аз не разбирам американските троLове. Преди месец реваха: "Ама защо Путин не го наказа", "Ама бил олекнал", "Ама не си бил изпълнил обещанието"... Сега реват отново: "Ама защо го наказа?", "Ама защо така".... Няма угодия на козяците!! Ако някой е забравил, да припомня извадка от речта на Путин по телевизията: "Отговорът ще бъде брутален!" Съвсем ясно го каза! Друг е въпросът какъв иdиот може да качи на един самолет цялото си ръководство...

61

най вероятно

преди 8 месеца

Бил е човек на масоните и за да не ги издаде го премахнаха

60

мив

преди 8 месеца

До Анонимена в САЩ се раждат само добри, мили, честни хорица! *** се прегледай! Войната е подпалена извън Европа!

59

Копейкин

преди 8 месеца

Човек и добре да живее, все някога пада от балкона.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Пригожин и Уткин на един самолет!? Аматьори. Или някой ни пързаля.

57

Анонимен

преди 8 месеца

До: 7x Явно Русия е раждала и продъжлава да ражда само чудовища...

56

Анонимен

преди 8 месеца

Путин сигурно има нови готвачи. На млади години сменяш жените а на стари години сменяш готвачите.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Така става с ,,приятелите " на Русия.Веднъж подарил лй си съвестта си на тази империя на злото.Тя те преследва до края ти.Киста Копейкин добре го знае От ден на ден става все по истеричен в проявите си.Същото важи и за Грубен Градев.Подал ли си веднъж. Загубен си.Я катастрофа.Я паднал от 12 етаж.Коста Копейкин всяка нощ сънува как лети от 12 етаж.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Сори, който беше заложил за падане от висок етаж, загуби.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Путин с един куршум уцели два заека Пригожин и Уткин

52

Анонимен

преди 8 месеца

Последните събития в Русия доказват, че там няма добри и лоши. Всички са лоши. Подобни събития са характерни за други времена или са извън съвремената цивилизация. И трябва да се каже ясно, че всеки, който симпатизира на тези чудовища, е извън съвремената цивилизация. И това не може да продължава безнаказано и без правни последици.