19

Пророк

преди 9 месеца

Следващият германски канцлер може да се казва Мохамед.Да им е честит.

18

Анонимен

преди 9 месеца

аве вие освен да мразите, друго можете ли?

17

Съсипаха

преди 9 месеца

...и тая държава.Лошо.Скоро и ЕС.САЩ вече няма полза от него.

16

Анонимен

преди 9 месеца

А вече ми е през дедовивя как и какво ще дават! Тръгнали са вече към блатото ....

15

Анонимен

преди 9 месеца

А за антигермански престъпления? Или антибългарски?

14

Един патриот

преди 9 месеца

За арабина е в полза това гражданство, защото ще домъкне родата в Германия. За българина е само разход( такси и сертификати)и губене на време. Аз мога сега без никакви проблеми да стана бритиш, защото покривам критериите, но с глупости не ми се занимава

13

Анонимен

преди 9 месеца

Холандският мишок дали ще каже нещо по темата :)) Или там ще си замълчи, защото няма пристанища, които да го интересуват. Пък и да има пак ще мълчи ,че ако му плесне един шамар Германия и ще стане само на нидерландия

12

Анонимен

преди 9 месеца

Aми тoraвa Xoлaнgия и Aвcтpия ga нaлoжaт вeтo нa Гepмaния, нaли yж зapagи миrpaнтитe нaлaraт нa нac?

11

Рендету

преди 9 месеца

Мдаа......, Дойчо да се готви за Ново Цунами "бежанци" от Бл. Изток и Африка! Е, понякога да си най-бедната държава в ЕС си има "плюсове". -))))))))))))

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това е важно и за България щото афганците масово клеветеха родината, че тук са ги били и ограбили! А то афганец- жив дявол- като го притискат немците и не му дават статут и го заплашват подло да го експулсират обратно в България и те започват да разказват едни страшни небивалици и да ни петнят държавата! А НПО тата само това и чакат! И после- не сте за Шенген! Е няма по- подла схема от тази!

9

Анонимен

преди 9 месеца

И после се чудят защо Алтернатива за Германия набира популярност и искат да я забраняват. Няма да мирясат докато не се докарат до състояние на гржданска война.

8

Наблюдател

преди 9 месеца

На всякаквите панди зчии ще може да дадат националност, ама не и на расисти/антисемитити смееех

7

ЗА ЧИИ МИ Е?

преди 9 месеца

"Законопроект: Германия ще дава гражданство по-лесно" - КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА, МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ДА ИИСКАТ НЕМСКО ГРАЖДАНСТВО. Германия тръгва стремглаво НАДОЛУ, а дъното не се вижда. У нас за щастие вече наближаваме дъното и след това няма вече накъде - ще отскочим нагоре. Освен това ВСЕКИ КАМЪК СИ ТЕЖИ МЯСТОТО. Поне за лично в Германия не бих живял (и пари да ми дават, както се казва).

6

Баба Гица

преди 9 месеца

Да дават на всички наши мур гавелковци немски паспорти, да не ни срамят само нас, че са българи. Да им дадат възможност да бъдат Немци и да си проявяват талантите там.

5

Зевс

преди 9 месеца

Ще има още повече лекари и инженери да работят в проспериращата немска икономика :)

4

Анонимен

преди 9 месеца

Айде имигрантите ,ще се удвоят скоро. Ако не се правят бързи реформи в България за по добър живот и плащане.... след 20г съвсем никой няма да е останал тук.

3

Ужад

преди 9 месеца

Германия 70%е асимилирана.Зстова корените германци бягат по селата и чужбина.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе, най добрите умове:-)))) Купувате си електорат, по същия начин както в САЩ демократите дават гражданство на всички хиспаник мигранти. Готови гласоподаватели, готови да доведат и родата си..... Ама няма лошо де!!!!Наш национален приоритет трябва да бъде да ви пратим колкото се може повече кандидати за интегриране и гражданство.

1

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Смях !!!на кого на арабите и афродитите?На кой друг му трябва немско гражданство?