16

Анонимен

преди 9 месеца

ЦЯЛОСТНА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ИМУННАТА СИСТЕМА Постене в продължение на три дни регенерира цялостно имунната система. Възстановява се цялостно производството на Бели Кръвни Телца, понеже се "включва регенеративен ключ" в тялото на човека, който подсказва на стволовите клетки да започнат производството на Бели Кръвни Телца и имунната сустема става мощна. Химеотерапията по време на лечение на рак унищожава цялостно имунната система, а гладуването я възстановява изцялостно.

15

Анонимен

преди 9 месеца

ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ Когато сте на море, когато сте при река със чиста бистра вода в която има златоносен пясък вземете от него. Изсушете го на Слънце. Всеки ден поглъщайте по една чаена лъжичка пясък. Силиция е много полезен. Пълно е с микроелементи. Освен това пясъкът действа като прочистващо червата средство.

14

Анонимен

преди 9 месеца

ПРЕЧИСТВАНЕ ОТ ХОЛЕСТЕРОЛ И КАЛЦИЕВИ ПЛАКИ ПО СТЕНИТЕ НА АРТЕРИИ, ВЕНИ и КАПИЛЯРИ По 15 грама на ден - Две супени Лъжици Red Pepper (CAYENNE) се консумират заедно с яденето.

13

Анонимен

преди 9 месеца

>>> Добре почистен 350 г. чесън се счуква и се залива с 200 г, чист спирт 90 градусов. Съдът се държи на тъмно, добре затворен, на хладно. След 10 дни сместта се прецежда през плътна тъкан. Течността трябва да престои още два, три дни. ЛЕЧЕНИЕ: Три пъти дневно, дест минути преди ядене в петдесет грама прясно мляко се поставят капки от чесновия спирт. >>>>

12

до 9

преди 9 месеца

То и Ксерокс е само на Ксерокс, Уокмен е само на Сони, Аналгин е само на Софарма, и т.н.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Аспирина прави бърз рак.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Да не оставяте да ви тормозят е най-добрата профилактика. Това ще ви позволи да си направите режим.

9

IQ 3.14

преди 9 месеца

аспирин е само на байер. за ацетил салициловата киселина, темата е ясна от преди 60 години.

8

конституций

преди 9 месеца

До ++ антикуагулант се ползва само в сверата на образуванието и като си сменяш акомолатора. добре е да ви не дектуват реторичните въпроси по скаипа.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Най достъпното и едно от добрите средства за хората със сърдечно съдови проблеми!

6

++

преди 9 месеца

Как ще пиеш всеки ден Аспирин?Нали ще си докараш язва и то каква с всички екстри.Всеки е различен за един може и да е полезен ,но за друг опасен.Едно време може и да са го ползвали ,като антикуагулант ,но сега не мисля.

5

89

преди 9 месеца

РЕКЛАМА!!! ХА ХА ХА! Средно ДОБРЕ ПЛАТЕНА!

4

Ц

преди 9 месеца

НЕ Е БЕЗВРЕДЕН ПРИ ПО- ДЪЛГА УПОТРЕБА. ИМА И ДРУГИ АНТИТРОМБОЗНИ ЛЕКАРСТВА, ЗАЩОТО ИНФАРКТИ И ИНСУЛТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ ТРОМБОЗА И АТЕРОСКЛЕРОЗА. ДА ЖИВЕЕШ Е НАЙ- ВРЕДНОТО НЕЩО НА СВЕТА!:))))

3

Deep Zone

преди 9 месеца

От 10 реклами по телевизията 7 са на лекарства, това никак не е случайно. Максимално далече от аптека и хапчета- това е мотото ми в живота. Няма по-голяма мафия от фармацевтичната. Нали знаете какво казват фармацките - "ние хапчета не пием", познайте защо :) Аспиринът удря брутално по бъбреците и стомаха, докато ти оправя главата :D А тук, в тази статия, чак са възмутени как и защо не го пият хората :D

2

Анонимен

преди 9 месеца

Аспиринът има и странични ефекти и противопоказанияе при продължително приемане, както е при сърдечните заболявания - малки всекидневни дози. Та докторите, може и да не го дават, заради съпътстващи заболявания и други проблеми. Та си трябва и изследване не само на доходите, а на други причини за отказ.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Аспирин не може да се намери вече в чистата му форма. Както и десетки други лекарства с перфектна формула и активна съставка. Просто не е доходоносно за бизнеса на фармаците. И в това няма нищо конспиративно или учудващо, това е бизнес.