9

Анонимен

преди 8 месеца

България е загубена кауза , сбогом богати роби и успех с корупцията.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Те назначенията в МВР са ясни каквото каже СИK, а за някои посолството нарежда къде да назначат шпионина им.

7

Анонимен

преди 8 месеца

След всяка реформа службите работят по-лошо.

6

Военен Трибунал

преди 8 месеца

За националните предатели русофили

5

Ханко Брат

преди 8 месеца

Вън Русняците РуменХуйло от БГ службите

4

Василев

преди 8 месеца

И така ще бъде.Винаги.Парата контролира всичко.А влиянието на поюицията върху изборните резултати? Те са взимносвързани процеси.Всичко това започна още с т.н.преход. Но се *** в степен до пълна тотал щета за полицейските структури след 2009г.И не се вижда светлина в тунела Полицията е отражение на състоянието на държавата.

3

Посолството :

преди 8 месеца

Не! Всичко е съгласувано и одобрено от нас!

2

Василев

преди 8 месеца

За управляващите на полицейска дирекция като Хасково им е необходим един послушко и професионален некадърник.Те ще контролират всички процеси по границата,разбирай канали и златни гьолове,които са източник на много,ама на много финансови потоци.Така преди време едно служебно правителство смени читав полицейски шеф,който се беше осмелил да ограничи до голяма степен прихода на тези пари.И накърнените " бизнесмени" си платиха .Куфарче с пари снени този полицейски шеф с удобен за тях фигурант.

1

Василев

преди 8 месеца

Докато политиката ,разбирай партиите ,не спре да се меси в силовите структури ,оправия няма да има.И затова те са тоя хал в момента.Липса на всякакъв професионализъм.Издигаш един некадърник,но послушко за областен директор на полицията и той съответно се обгражда с такива като него.И започва мачкането на,всичко що е читаво и останало в системата на МВР.От друга страна има възлови полицейски дирекции от икономическа гледна точка.Пример хаскоската,граничеща с две държави.