74

Фитьо

преди 8 месеца

Който ходи с потенциални цели да се страхува,ако иска.Досега косвени жертви няма,освен тяхни познати били с тях.Не е хубаво,но не ме засяга.

73

съдиите и

преди 8 месеца

прокурорите не са цялото общество. Асан посъветва гешев, след взрива . Показа Гешев как се управлява съдииското и прокурорското съсловия - между Къро и т.н. един запис, може и преправен . Свитнаха Къро за друго . Всичко утихна и отмина . Онзи ден свитнаха Асан . 6 човека казаха , че ще има следващи , а много мислят за политическо убийство . Няма друго. Спартак изби ВИС и СИК навремето - Асан може и да не е знаел, щото щеше да се пази . В годините силоваци бивши барети и нсо са се хвалели

72

Асан

преди 8 месеца

Че от какво, да му мислят мутрите отнесли онези прословути куфари с парите на народа.Да се изтрепят едни други, нас кво ни пука.....

71

Qwerty

преди 8 месеца

"Според Янев обществото трябва да търси начини как да спре подобни събития да се случват в страната."Не другарю Янев, за това има служби... А задачата на обществото е да ви измете вас всички продажни и лъжливи псевдо политици.

70

БГ

преди 8 месеца

Цитирам статията: "похищение срещу главния прокурор."-абе може ли толкова неграмотно ?!? С това си изкарвате миризливия хляб- една статия не може да напишете без грешки !!! Какво са му похитили - каскета ли ???

69

Анонимен

преди 8 месеца

Някои много странно отрекоха даже да го познават...гнила работа.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Да си решават проблемите без да се стрелят!Не е нужно да ни връщат в 90-те!За Алексей са решили похрешно,че е "червен" само заради името и защото е защитавал българските интереси.Ако почнат да ви се привиждат "червени" по-добре спирайте дрогата.

67

Бай Чеп

преди 8 месеца

До г-н Александър Попов - Главен редактор на "Днес.бг". Господин Попов, много Ви моля да се разпоредите да бъдат премахнати досадните "изплуващи" отдолу реклами, появяващи се при отваряне на всяка страница.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Повече ме плашат добре мотивирани но некадърни политици които скалъпват закони набързо и откровенно не са в час.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Има надежда още като него да го последват ! Амин!

64

МУТРАТА ПУТИН..

преди 8 месеца

И НЕГОВИТЕ ЕНИЧАРИ В БЪЛГАРИЯ:БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ПРЕЗИДЕНТ.....

63

Относно реакторите

преди 8 месеца

Мога да предположа какво ще стане.Дълги години и от много правителства се тупаше топката с надеждата следващите на власт да се заемат с този горещ картоф.нямаше единство и мненията дали ни трябва или не друга ядрена централа бяха разнопосочни(И резонния въпрос е защо тогава беше поръчано това оборудване ?).Изредиха се "енергийни специалисти" с различни послания.Сега Украйна иска да купи тези реактори.Няма да ги дадем и накрая ще имаме ръжда за милиарди.Хубава работа, ама Българска работа!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Че обществото за какво да се страхува ,да се страхуват другите "бизнесмени" и "политици" от типа на Алексей Петров ,да не са следващите .

61

aa

преди 8 месеца

на обществото не му пука за тъпите мутри, мафиоти, крадци и тем подобна ***

60

Оо

преди 8 месеца

Стига с тоя трактор. И за тоя и за други от сглобката хората не се интересуват.

59

До ей тъпанар

преди 8 месеца

Абе ти като си толкова умен, я ми кажи теб някой пита ли те дали искаш тука или там, ааааааааааа? Пита ли те бе умник. Взеха си решението политиците и приключиха. За тези важни за страната неща обикновенно се прави референдум само че ПОСОЛСТВОТО не разрешава. Дори референдума на Слави не го признаха. Хайде чакам отговор умнико.

58

Маргиналите

преди 8 месеца

Гн Михалев Маджото живее в Швейцария даже знам къде щото съм от тайните служби.

57

ahahah

преди 8 месеца

Да ни е страх, че разни мутри се избиват....няма шанс, точно обратното радваме се... грешно зададен въпрос според мен.. Питайте обществото дали подкрепя тези чистки и ще се изненадате от положителния отговор

56

Анонимен

преди 8 месеца

До Маджо и ТакиЗа теб е г-н Михалев, така го наричат и всички лидери на ППДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС и останалите по-дребни

55

Анонимен

преди 8 месеца

Трибунал, трибунааал!!!