46

Анонимен

преди 9 месеца

Самозваната княгиня се натряскала като казак!

45

Анонимен

преди 9 месеца

абе нали търсеше куче в гората, ся папагал - тая яко се е "напапагалила" явно - дано я осъдят

44

Ддт

преди 9 месеца

Изгубих си кокошката някъде в Боровец. Моля, ако я видите пишете ми щот ще се натряскам.

43

Ауе

преди 9 месеца

Престанете с това княгиносване. Дедо й се натрапил за княз и той е същата история. България няма монарси. Тези са шваби, самозванци.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Те затова товарищите решиха въпроса с царете и княгините кардинално през 1917_та.

41

пасарела

преди 9 месеца

Княгина уж , ама пие !! Нали от татко си има пари от наследството / какво е донесъл Фердинанд в РБ / и си живее като "княгина " . Хора без капка срам !!

40

Красив, шарен...

преди 9 месеца

папагал, знае език-100е. Проскубан, унил-1000е, но знае карате. Показваш му обекта и казваш Карате. Примерно Витрина карате, папагала скача и витрината става на сол. Маса карате, и масата става на трески. Собственикът е мн. доволен и се хвали на приятел, че папагала му знае карате.Оня казва скептично: Аде бе, K-ur карате...))

39

Анонимен

преди 9 месеца

Последно,княгинята ли е карала или пияният папагал?

38

Развълнуван

преди 9 месеца

Каква княгиня ?Не виждате ли, че това на снимката е Майкъл Джексън !Майкъл Джексън е жив и живее в България, а вие ни занимавате с глупостите.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Папагалът говорящ ли е? Със сигурност може да разкаже нещичко по случая ако го разпитат.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Скъп папагал,колкото една кола струва,амя тя може да си го позволи,баща и ни обра,ще плаща с нашите пари.Княгини,царе- мър ши,крадци и измамници на хорското доверие и надежди

35

Анонимен

преди 9 месеца

Да търся таралежа

34

Анонимен

преди 9 месеца

Разпитван ли е папагала по случая?

33

Руси

преди 9 месеца

До 32Предполагам ,че е от третия пол този т.нар папагал.

32

Любопитен:

преди 9 месеца

Как се казва папагала? От кой пол е? По колко пъти на ден се храни и отделя fеkaлии? Говори ли испански? Пие ли алкохол? Пуши ли ко$че? Опъват ли магистралки с бЕло със стопанката си? Папагала ли е шофирал в неадекватно състояние и княгинята прикрива ли злодеянието му? Ако се докаже вината н папагала,какво е наказанието? Ще му отнемат ли книжката? Ще го затворят ли в една килия с котката?И още куп важни въпроси за папагала,които силно вълнуват обществото...

31

Руси

преди 9 месеца

Първо търсеше куче ,после не беше яла и ходила за храна. Сега папагал. Мъжа й каза ,че може да е пила ,но видите ли само след като е станал случая с изгубеното куче. Тия за изгубени кучета ли ни имат или просто си викат ,вземете по един среден пръст българи. Наглост ! Какво щеше да й стане на тази грозотия просто да признае, че порка и кара системно?

30

Русия

преди 9 месеца

Жалку, чи Сталин спря героя от Лайпциг Георги Димитров да ги изтрепи

29

Анонимен

преди 9 месеца

А царя що мълчи ?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Калина трябва да поема отговорност за постъпката си и да се извини публично. Не подобава на такива хора да правят тези глупости, никой не трябва да ги прави а още по-малко те които се имат за особи. Много лош пример дават, а мъжа й задълба допълнително като се опита да омаловажи положението.

27

bl

преди 9 месеца

Папагалът, като същество с висок интелект и ниво на самосъзнание, е заявил недвусмислено че се самоопределя като свободен според правилата и духа на Конституцията.Анонимни но надеждни източници в Министерството на Вътрешните Работи са потвърдили че Прокуратурата се е самосезирала и е издала заповед за арест на всички лица, които са се опитали да нарушат правата на птицата.