55

скоро в Крим

преди 8 месеца

В района на Спирни на Сиверското направление украинската артилерия отблъсна атака на окупаторите. Руснаците загубиха 7 Бойни Машини на Пехотата и 5 танка T 80. ВСУ също отблъсна руска атака в района на Клищиевка, унищожи 3 танка и 3 БМП. Понеже се движат през минни полета, които сами поставиха, един от руските танкове при опит за маневра, връхлетя върху друг руски танк.

54

КаскетЯ

преди 8 месеца

Не пАнимаИте ли че др0гара ПиютюН е като руските шлююхи, който ги Фане ги шиЙй ба здраво!

53

xoxo

преди 8 месеца

А добро утро...

52

Алекс

преди 8 месеца

"Превратът" е цирк и както всичко руско,е бездарен цирк.

51

11

преди 8 месеца

Даже не я четох тая шитня. Аве, то не ви ли е ясно, че всичко беше постановка?

50

Я пак?

преди 8 месеца

До Свобода или смърт Как може да те освободят куманясти от себе си?Като изплюскат ограбеното пак ще те ограбят.Що мислиш вдигат цените?

49

Свобода или смърт

преди 8 месеца

Селяни,работници и онеправданите в бедна България чакат Червената армия да ни освободи от българските фишисти защитаващи нацизма,олигарси и бандити,живеещи на гърба на народа.

48

cazzo duro

преди 8 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

47

Тва беше

преди 8 месеца

Безаналогов преврат!И нашите душмани-куманяци чакат Путин да мине Дунава и ги освободи от парите дето откраднаха.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Чиста инсценировка! Който не го е разбрал, ще остане много (лошо) изненадан накрая. Пригожин засега само разиграва театър на бунт срещу Кремъл, но от тях всичко може да се очаква.

45

Маг Минчо

преди 8 месеца

Каквото и да е,кой ли вече вярва на тези инсценировки? Днес започна срещата на БРИКС в Южна Африка! Потърсете в мрежата как посрещнаха другаря Си домакина от ЮАР и съпругата му.А после вижте как пак там, руския външен министър Лавров беше посрещнат от автентичен зулуски ансамбъл със ***,зурни и кречетала. Липсваха само канибалите..Но нека шоуто да продължи!

44

моника бонева

преди 8 месеца

Тези всичките не са добре в главата!Подозирам ,че все по горещият климат е причина за нарастващата агресия.Докато учените се разберат помежду си на какво се дължи и как ще се отрази на хората ще сме всички със заврели глави.Аз не мога да повярвам все още, че се случва, това което се случва- война между Украйна и Русия!

43

Ха ха

преди 8 месеца

Нали беше бунт срещу Путин. Наглосаксите освен нагли, вече са тотално объркани и смешни. Разузнаването им и за *** за зеле не става.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Бурлеска са англосаксите и техните вacaли

41

Очевидец

преди 8 месеца

Българските копейки бяха напълнили гащите. В парламента покрай псевдо-патрЕотите вуунеше отдалеч, въпреки, че това си е естествената миризма на копейко и Ко.

40

до до НАТО хаха

преди 8 месеца

Умрях от смах с тебе Реснаците покадаха един свален хеликоптер който никой не знае къде е свален може и да е от Украйна. Да стане още по достоверно къде ги видяхте тези 20 пилота ? Ама дядя Женя днес показа ли се от Африка необезпокояван и изрече такива слова на които французите и американците взе да им прилошава. Направиха сащ и НАТО сами да си говорят.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Джуджето беше публично унижено от Пригожин пред целия свят и в очите на милиони руснаци... Никаква постановка няма в това да компрометира властта на един диктатор... с подобни действия. Има далеч по-интелигентни начини за да се разкрият предателите...

38

Светът срещу Русия

преди 8 месеца

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

37

Страх

преди 8 месеца

Жужакот се крие в бункера и не смее да излезе извън СССР-то. Неговият приятел Сирил му обеща да го арестува , ако отиде в Йоханесбург.Жужи е търсен жив или умрял от Международния Криминален съд за отвличане на хиляди деца

36

ЛилиПутин

преди 8 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...