117

Камериерка

преди 9 месеца

Направо таково добро име са си извоювали, че половин България се изнася в Гърция и Турция заради това "добро" име!Дори вече германците и французите спряха да идват от това "добро" име и сега гости са им само румънци и украинци!

116

Само питам...

преди 9 месеца

До преди няколко дена имаше "необичайно висок" наплив на родното ни море невиждан от години ... Как така изведнАж, грозни атаки ? Да не е станало време да се плащат данъци ... или предстоят разпределения за изплащане на обезщетения ...

115

Анонимен

преди 9 месеца

абе на мен пък да ви кажа един приятел ми каза а на него едно птиченце че имало на някои плажове радияция

114

Анонимен

преди 9 месеца

Като говорим за ''грозно"- да си изчистят грозните хотели, с грозните мутри и мутреси, с грозната музика, с вкисналата храна и враждебно настроения персонал, и тогава ще си говорим..

113

Анонимен

преди 9 месеца

Айде сега държавни парички компенсация срещу ''грозната атака''...

112

Валентин Ангелов

преди 9 месеца

Туризъм по българското черноморие няма , и не може да има с мутрафоните окупирали всичко.

111

Истината е

преди 9 месеца

Че бъ;гарското черноморие отдавна е атакуващата страна,а народа е минал в отбрана преди много години.Няма да забравя едни мои комшии две недели разправяха че ще ходят на море,и на третия ден се върнаха и после запрашиха някъде на Юг.Та за това ви казвам че народа не атакува нищо и нокого,а е минал в твърда защита.

110

канализатор

преди 9 месеца

подтверждавам че *** е чисто!!! най-чисто между елените и Св.Влас. Ахелой моля Свинелой също

109

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

Родната ми река Тунджа се влива в Бяло море,което е прекрасно море. Чермо море ми е чуждо и не ходя там.

108

Тоя пясък си го …

преди 9 месеца

Пясъкът го вълнуват само лежащите на хавлия на плажа. Че като я опнат на камънака и ръби. Нормалните хора си лежат на нормални шезлонги. На мен ми е все тая плажът пясък ли е или не. Отделно, все със сърфистки обувки влизам на всякъде, че има остри миди, та отново не ми пука за камъни. Гледам другото да е ОК, а в БГ не е ОК.

107

Aнонимка

преди 9 месеца

Е то не ми трябват никакви изследвания и пробо, за да ви кажа, че по-голяма мръсотия и липса на хигиена по българското черноморие в Европа не съм срещала. Всички мои познати и близки, които правят грешка да почиват там, на втори ден са болни с остри стомашно-чревни разстройства. Това без изключение е всяка година! От 7 години не съм стъпвала на Черноморието лятото и скоро няма да го направя, докато не се вземат хотелиери и прочие в ръце!

106

Ас снам

преди 9 месеца

Пак ли Путин е виновен?!

105

Мнение

преди 9 месеца

Много "хотелиери" и много "магистрати хотелиери" ще бъдат разследвани и ще загубят лиценза си. Митко Събев, Чандъров и Щерев ще да едни от първите арестувани.

104

Реалист

преди 9 месеца

Грозната атака си я правят "бизнесмените" с цени като в Испания и качество на Измекярия.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Що за наглост?! Кое наричате продукт?!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Грозна атака ??? А вие костюмарите били ли сте изобщо по българското черноморие??? Пътували ли сте 10ч. по магистралата, само да се потопите в гьола наречен Черно Море ?? Хапвали ли сте таратор за 7лв, чипс за 9.50лв. или стек за 480лв ?? Къде ви е продуктът, къде вие инфраструктурата, къде ви е обслужването??? Вие май само правите бизнес у нас, а иначе почивате в чужбина

101

Анонимен

преди 9 месеца

През у- ми е.На Мутроморието не ходя.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Е кой е виновен, бетон до бетон, липса на растителност и природа, скъпо, неугледно, обслужването и то. Ами да видят как го правят в Гърция и Турция и да изградят имиджа си наново.

99

Klondyke

преди 9 месеца

Вероятно всички истории на бащите ни как плуват в Бургас и заедно с тях плува некое изпражнение е някакъв зъл , вековен заговор срещу прекрасното ни бетономорие и прекрасните и изобретателни "бизнесмени" с таксите "стол" , пържолите по 600 кинта , таратора по 10 лв. , а помните ли оня дето беше хранил търистите с болнична храна от неква далавера с болницата !? Не ,не и пак не ! Гърция , Турция , докато не си оправят нещата , *** то платките са за смяна , такаче надежда няма.

98

Скк

преди 9 месеца

Туризъм - Мразя .Това може да се видим само в България