198

Много ясно

преди 9 месеца

Ами като видя мама и тате колко са "добре" след цял живот хамалогия - как ще искам да работя. Да не съм ***.

197

МИНЧО МИНЧЕВ

преди 9 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ И, ЧЕ МНОГО РАБОТОДАТЕЛИ ОТКАЗВАТ МАСОВО ДА НАЕМАТ КАНДИДАТИ НАД 30Г ЗАЩОТО ИЗЛИЗАТ С ОПРАВДАНИЕТО ЧЕ НЯМАТ СТАЖ МИНИМУМ 5Г В ОБЛАСТТА В КОЯТО СА УЧИЛИ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГИ НАЕМАТ И ЗА 6 МЕСЕЦА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ГИ ОБУЧАВАТ,А ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ И ДИРЕКТНО ГИ ОТХВЪРЛЯТ И ТАКА УБИВАТ ЖЕЛАНИЕТО НА НОВИ КАДРИ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА НОВА РАБОТА И ПОЗИЦИЯ.

196

Анонимен

преди 9 месеца

Не приемат да са работещи бедни. Нека си го кажем. Ако заплатите са европейски, ще видим дали не го приемат.

195

Гадна сура

преди 9 месеца

Как ли пък не ще си дам целия ден на някого за 1000 лв, че само да купуваш боклузи от алиекспрес и ги препродаваш ще печелиш повече.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Глупости на тъпкалета, млади, здрави хора седят и нищо не правят. Цяла нощ на компютъра, цял ден спят, вкъщи тишина родителите на работа, мама готви и чисти и ги защитават как нямало работа. Ако няма тук, ще има там, в чужбина. Да не говорим, че разчитат и на пенсиите на бабите и дядовците си. Деградирали млади хора от токсична майчина. любов.

193

Анонимен

преди 9 месеца

Не са гладни

192

Анонимен

преди 9 месеца

Всички станаха мързеливи. Спокойно, скоро ще дойде такава финансова криза, че младите ще се молят да работят, но няма да има какво.

191

Пена

преди 9 месеца

Защо да работиш като в държавната администрация получаваш 2000 лв и то без да бачкаш? Половината места във фирмите се пазят за хора от ГЕРБ и ДПС които не правят нищо но получават тлъсти заплати.

190

Джо

преди 9 месеца

Е па няма да ви работим за мизерните фирми! И заплатите са пълна скръб.

189

Умни, бе,!

преди 9 месеца

Като увеличавате възрастта за пенсия, ще привлечете хората да работят? Сериозно. За какво да се заробва човек, когато дори няма да е подсигурен за старини.

188

Българин

преди 9 месеца

А какво приемат? Това си е чист мързел.

187

ьаьаьаьа

преди 9 месеца

Aз съм на 25 и вадя по 15-20к на месец от youtube. Там има всичко как се правят пари. Имам една къща вече, а до 30 трябва да съм купил още 3. Паритe ги държа в BTC. От банките само пари взимам. Повечето време ми минава в тренировки с ChatGTP ,Java & C# ;Не играя глупави игри ,а само готини. Гледам филми .. музика и си плащам за жените. Наркотици не взимам ,а и не пия. Спортувам 30-40 мин на ден

186

Иван до 197

преди 9 месеца

Ами за не търся много пари а това е минимумат за които ще започна. 5 хиляди са малко пари. Не искам 10 хиляди. Искам така наречения екстеншън минимум както има една дума в социологията ама ти не си учил и нямаш образувание и няма как да знаеш такива сложни самосъчетания.

185

до Иван

преди 9 месеца

Давам ти приятелски съвет: започни работа някъде дори и за малко пари, ако си способен ще се издигнеш. Ще разбереш цената си и ще облекчиш финансово мама и тате. И се пише образОвание

184

Иван до 195

преди 9 месеца

Какво значение има какво образувание имам? Аз ще работя няма да обучавам.

183

до Иван

преди 9 месеца

На лисТчето пише ли какво образование имаш и какво можеш да направиш срещу тези 5000 чисти?Но в едно си прав - мечтите нямат граница.

182

Samo minavam

преди 9 месеца

Не искат да са роби. Те много добре виждат, как робовладелците, забогатяват неприлично, пълнят сметки на политици, водят ***...те на екзотични дестинации и прочие.

181

Иван

преди 9 месеца

Аз си имам на лисче всичко записано и като отидя на интервю си го вадя и казвам, наем в София съм извадил на апартамент - 900 евро, кола да изплащаш на лизинг - 500 лева, сметки - 400 лева, дрехи - още 400 лева, до тук само 3100. Сега имам и кафета, храна, един път седмично да изилизам, искам на море и аз, опа, това прави още 1500 лева на месец. Общо 4600 лева. Питам работодателят може ли да ми даде 5 хиляди лева чисто и ако не да не си губим времето в интервюта.

180

Анонимен

преди 9 месеца

В момента по западно-европейските полета, оранжерии и ферми се трудят хиляди млади българи.Черна и тежка работа, която не я работят и чернокожите там. Нека един български фермер ми дава 3000 лв заплата и ще се върна веднага. Просто цените на всичко в България станаха брутални и няма,как да оцелееш с 1000-1500 лв. Цените на хранителните продукти в Англия са два пъти по-евтини от българските. Техника, дрехи, автомобили -много по-евтини! Това което се прилага над хората в България е нечовешко!

179

Анонимен

преди 9 месеца

Пазарът на труда в България е проституция и порнография.