12

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да ни интересува! Точно Западът иска от Бъкгария да си затворим въглищните централи, защото замърсявали. А те , като замърсяват в огромни размери, никой нищо не им прави. В САЩ , между другото , има повече от милион !!!!! пробити дупки за добив на газ, които са изоставени и не са запушени, от тях излиза газ еждневно. Кой е потърсил сметка за това замърсяване?

11

Христо Христов

преди 8 месеца

Преди 2007 година, когато у нас имаше горски пожари, Русия прати самолет да гаси. После дойде нeфел'т плевнелиев и почна да дрънка срещу тях и как трябва да ходив в ес и нато. Когато две години по-късно пак имаше пожари, Русия не ппати самолет, а ЕС заяви да чакаме да изгори та да пратят експерти да оценят щетите. Факт.

10

Христо Христов

преди 8 месеца

ЕС и НАТО помагат ли?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасят ни златото на безценица така че не ме интересуват.Да си горят там в ада от КалАДА!

8

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Трябва да си купя една...червена Лада(дано...намеря) и да я...продам. Иначе няма да ме...пуснат в Канада.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Канада мобилизирала армейски части в помощ на пожарникарите чак 2 месеца СЛЕД началото им. Освен това никъде не се споменава каква техника е включена, защото, оказва се, това е дейност само на местно ниво и затова не са предвидени съществени технически ресурси. Когато в Русия стане пожар, винаги съобщават колко пожарни, колко хеликоптера, даже самолети имат за гасене, освен това и противопожарен влак, отделно хората. Тук няма информация. Защото нямат ресурс и защото не ги еня за природата.

6

хисаря

преди 8 месеца

Може би е вече време да ви се пише истинската истина. Пишат ви "климатичните промени". А откъде идват тези промени като горе в космоса е доста по студено. .. И може би от тази земя вече излиза някакъв газ който лесно се пали от "климатичните промени"... Да не би да е такъв дето го горите в колите си. .... Казват че остава още малко.

5

пушенето е вредно

преди 8 месеца

на всякъде по света, не само в Русия! нали ще се съгласите американофилчетата? :)

4

Анонимен

преди 8 месеца

130 000 кв. км БЯХА преди месец. Сетихте се сега да пишете. Като ви сервираха на Хаваите какво е станало. Ей т'ва са ви развитите страни и напредналите държави.

3

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Една България и нещо е...изгоряла в Канада. Хич да не им...пука,имат поне...още петдесет.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не сте гледали видеото от сателит над Канада, как климатичните промени започват едновременно - в един и същ ден и час - десетки пожари из цялата територия, много сте изпуснали. Опасна работа са тия климатични промени, все едно са координирани и организирани.

1

Анонимен

преди 8 месеца

кирчу ще предпочете пожарите в канада от тези пред парламента, съвсем скоро :))))