17

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Всички в този форум сте лоуомпени. Либерастите ви отнемат социалната сигурност, а вие се обиждате един друг. Дядя Вова ви е виновен!

16

1262

преди 9 месеца

Комунизъм в България Е имало. Липса на свобода на пътуване, на свободно слово, дефицит, производство на негодни стоки, режим на тока, масова пропаганда за " лошия" живот на запад и мн.др.

15

до 13

преди 9 месеца

Фашизъм в Бъ;гария Е имало. Имало е и еврейски звезди за разпознаване. Имало е и зверства при войните в Македония, например одиране на кожата на жив човек. Имало е о др. невъобразими за здрави разум действия, като например изтреблението на болярските родове, несъгласни със ( СВЕТИ ) (по-късн0) Борис Първи,.... Но за щастие, това не е в българската природа и не е било в тези мащаби, които са съществували в др. страни. Българите сме значително по-мислещи, което значи и по-малко лакоми и зли.

14

до 14

преди 9 месеца

Никой за нищо не е длъжен, го няма и при животните. Който се счита за развит, който счита, че има разсъдък, може да прецени, че нито е израсъл сам, нито може сам да се справи даже с краткотрайно оцеляване. Основният закон на природата е законът за всеобщата връзка. Това не зависи от чиято и да е психична нахласа или мнение.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Свиквайте. Скоро и в други градове. Никой за нищо не ви е длъжен.

12

1212

преди 9 месеца

Фашизъм не е имало в България. Комунизмът беше построен в целия му уродлив вид. В САЩ лекарите не изнудват никого. Просто хората знаят, че за да имат качествено здравеопазване са нужни страшно много пари и лекари милиардери. Никой американец не се чувства изнудван. Всеки се лекува според джоба си.

11

Христо Христов

преди 9 месеца

Правично! Във всяка фирма персоналйт си взема отпуски.

10

до 9

преди 9 месеца

В Севрна Корея НЕ е комунизъм, а военно положение. То е принудително, за да се оцелии при огромния натиск от САЩ. А вие може да си припомните как, без да е комунизъм, без да е и военно положение, по време на изкусттвено създадената пандемия от ковид изнудваха населението за куп неща, какви безумни огранияения имаше, че даже глоба, че си седнал на пейка в парка. Склероза ли ви гони?

9

до 8

преди 9 месеца

Първо, комунизъм не е имало. Второ, при социализма всички дейности, всички птофесии се считаха за важни. трето, лекарите държат вратата към смъртта и с това могат да изнудват, което и се прави в САЩ например, където заплатите им са огромни, а здравният статус на населението е изключително нисък. Четвърто, съвременната медицина би могла да разчита да постижения в мнго други сфери, което НЕ е постижение на лекарите. Пето, енергиоята на общото е повече от сумата от енергиите на съставящите части.

8

Анонимен

преди 9 месеца

дРУГАРЮ, *** В кндр КАТО ТОЛКОЗ ТИ Е НА СЪРЦЕ СОЦА, СЕГА НЯМА КАТО ТОГАВА КАРТЕЧАРИ ПО ГРАНИЦИТЕ1 поСЛЕ , АКО ИЗОБЩО С ЕВЪРНЕШ, ЩЕ РАЗПРЯВЯШ КОЛКО Е ХУБАВО И КАК СЕ ПАСЕ ТРЕВА!

7

Анонимен

преди 9 месеца

През комунизма лекарите ви слугуваха за 170 лв и тогава бяхте недоволни.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Сега е политкоректно хората да са хронично болни, няма здравеОПАЗВАНЕ. Ме е на сметка. Какво по-явно доказателством че системата на печалбарство, която ни натрапиха на базата на оървичните инстинкти е извратена==.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Това през соца никага нямаше да се случи! Никога!

4

да вземем да се

преди 9 месеца

сетим как беше по времето на Т. Живков ,а??

3

Ъъъъ

преди 9 месеца

Почнат ли да ме уверяват в нещо, случва се точно обратното! Който разбрал, разбрал!

2

Ьнфй

преди 9 месеца

вчера имах ситуация,детето си разцепи главата.Отивам в Болницата, не работим отпуска сме та ходих на 30км.Нашата болница е наи голямата в югозапада 7 етажа пред фалит.

1

Болен

преди 9 месеца

Внимание, никой да не се разболява! Чухте ли??? До края на месеца, да не сте посмели - съобразявайте се с графика на хората!