156

Анонимен

преди 9 месеца

Ленин пише, че когато управляващите не могат да удържат властта в държавата, отвличат вниманието на населението чрез военна агресия зад граница. Кремъл точно това направи. За да предотврати нарастващото недоволство от некадърното управление: затвориха 23 000 фалирали индустриални предприятия и превърнаха Русия в бензиностанция. Нападнаха Украйна, и заплашват Полша, балтийските републики и т.н. Останалото е пропаганднаПОМИЯ. 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции.

155

ГлушкоГеоргиев

преди 9 месеца

Земята някак си е просъществувала милиони години без американски бази в Украйна, аз прогнозирам смело, че и следващите няколко милиона години няма да сме свидетели на съществени промени в тази насока ...

154

ГлушкоГеоргиев

преди 9 месеца

Някой си има 6000 ядpeни бойни глави с най-технологично развитите носители за тях и се очаква от същия този някой, да остави да му бъде опрян зареден пистолет в слепоочието (разбирай изграждането на американски военни бази в Украйна). Изключително оригинална идея наистина, само дето няма много общо с това което наричаме Реалност и Логика.

153

Бивш канадец

преди 9 месеца

Дипломатическото решение ви го предложи Путин още през есента на 2021. САЩ и ЕС ухилени му показахте среден пръст. А сега - оле мале, ква стана тя! Между другото, Шолци, Немция беше гарант по изпълнението на Минските споразумения - ама нещо греда там, а? А, забравих - честита ви рецесия - и да не забравите да благодарите на Бай Пън за нея!

152

Мирдаима

преди 9 месеца

Вижда се светлина в тунела. След толкова войни не се научи човечеството, че конфликти само с дипломация се решават

151

Анонимен

преди 9 месеца

Сорросоидните задокеански слуги коити за некакви прробити долари са се продали са едни най обикновенни лyмneнu .Сто пъти по лошо от пролетариат.

150

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова си нискоинтелигентен , че дори и минус не заслужаваш фашиски ***.

149

Do 150

преди 9 месеца

Ще помогне. Руски мир никой не го ще, а относно "лайкове и дислайкове" ми е през дедовият. Също така 90% от пролетариата не е прочел публикацията, но се е наел да дискутира алюзии по темата.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Оставете сорросоидите да си слагат колкото си искат VPN знаци не влизайте в тяхната задокеанска някаква игра смешна недостойна и жалка е тя.

147

Анонимен

преди 9 месеца

До Bormann 136 Гледам преброили са се от *** - 18, срещу 42 нормални, мислещи хора! А относно коментара - руЗЗия е провъзгласена официално за държава-терорист, с която не може да се преговаря, понеже не спазва никакви договори, независимо с кого и как са подписани, а това може да се окаже интересно, ако реши да търгува! Да живее руският долар - 100RUB ;-)!

146

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата страница и малко отгоре дислайковете и лайковете са жестоко компроментирани. Как обаче ще помогне това на украинската страна ?!?

145

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е това потресаващо сорросоидно фалшифициране на лайковете против мира и против дипломатическите усилия така неоходими но не положени до сега.

144

Побойник

преди 9 месеца

Какъв бой? На фронта? Ами украинците трепят наред руската смрад из дупки и окопи. Оригинални записи из мрежата, бол. Русожопата форУМна младеж е изпаднала в халюциногенен делир.

143

джо

преди 9 месеца

те това другаря Шолц запя друга песен... Когато руснаците поставиха ултиматум по Минските договорености,с кака Аналена се правиха на" дръж ми каскетя". Бой и само бой ще оправи положението, още бой по *** украински китари...

142

До 135

преди 9 месеца

Къф Берлин тъй подгонил? Те, руснаците, не могат да излязат от окопите повече от една година, до Берлин щели да стигнат. Аве ти у ред ли си? И глей кво тепане на рашисткасган става на живо.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Добър ден! Аз съм вашата леля Шолц. За Коледа ще ви подаря примирие, а ако слушкате за Нова Година и мир може да има. Ich sage Ihnen das Wort

140

Конфуций

преди 9 месеца

Най-големият дипломатически успех на запада е че успя да накара руснаци да се сбият с руснаци и да се избиват взаимно и то със собствените си руски оръжия.

139

Жададык

преди 9 месеца

Е що бе Оли, перемогата върви много успешно.... Поне така пишат от окраiна днес.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Aaa, вече искали да преговарят... още 2-3 месеца контра-офанзива и току виж направо подарили всичко до Днепър на Руснаците, само и само да приключи всичко.

137

Никаква милост

преди 9 месеца

Не трябва да има за внуците на обергрупен фюрера от СС Шолц, ще свърши като дядо си . Жалък тъпигьоз