22

Анонимен

преди 9 месеца

До ПроСоТо 21. Още от Библията: 'Защото сребролюбието е корен на всякакви злини, към което като се стремяха някои, те се отстраниха от вярата, и пронизаха себе си с много скърби' - 1 Тимотей 6:10

21

ПроСоТо

преди 9 месеца

както се изрази д-р Реджинъл Бушруд :..-"ПАРИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСЯКО ЗЛО" ..

20

Риши Сунак

преди 9 месеца

Има - плаща, като е балък, никой не му обещава че парите ще отидат при бедните, като иска да бори бедността да си дава парите директно на тях - хахаха, майтап! Няма лошо, да плаща.

19

Анонимен

преди 9 месеца

А в България % данък, десен закон, приет от БСП! Парадокс!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Синг-Уотсън е Сингх и е най високата каста в Индия! Естествено е да не отиде, защото Риши е някакъв голтак с много пари, а не е благороден като Синг-Уотсън!

17

Реалист

преди 9 месеца

Бедните не стават по-бедни, а дефиницията за бедност се променя и ги прави такива. Това е тактиката на западните комуноиди, които казват знаели как да построят комунизъм и нямало да се оакат като колегите им от източна Европа, Куба, Венецуела и т.н..

16

Анонимен

преди 9 месеца

Прави сА на интересен отворкото. Ша плаща доброволно повече данъци, ама друг път. Страда от нарцисизъм и търси внимание и известност. Вземал си жена индиан ка с пари, вместо да й смени фамилията, той добавил нейната фамилия към своята. Няк'во социално недоразунение. Да си гледа зеленчуТЪцитИ и прасуняците на селУ и да не се обажда

15

Анонимен

преди 9 месеца

Вместо да ги дава корумпираните бюрократи под форма на по-големи данъци, защо не направи нещо полезно за обществото с тия пари?

14

Батя ви

преди 9 месеца

Та за "данък лукс". Бат ви Бойко нали фърча с едни въртолети над едни "про-гимназии" и гърмя, че щял да ги облага. Ама ниц! След всичките гюрултии, заплахи за затваряне, срокове и няколко РАЗЛИЧНИ правителства Лукойл ОЩЕ няма измервателни уреди на вход! Щото и едните и другите са МАСКАРИ! Папат, папат, па папото цвят нема! Па и акото на сите едно на цвят!

13

Чингис Хан

преди 9 месеца

Идва Голямото ИЗСЕЛВАНЕ, всички ро-ми от женски род ще бъдат продадени на държавата Иран, за разплод , ще получим 10 жълтици парчето а мъжете - ро-ми, ще чупят камъни с чук 24 часа 7 дни седмицата и ще получим 5 жълтици на парче. След това са наред ;демократите; директна конфискация на всичко което е тяхно , и в Белене. Тези които имат чужди гражданства ще бъдат разстреляни без присъда.

12

Бедняк

преди 9 месеца

Мене Синг-Уотсън много ме кефи, требе и тука да ни дойдат такива милионери като Синг-Уотсън да плащат големи данъци да има от тях за нас бедняците да профирираме от техните пари, да намажеме и ние малко от чуждите мангизи.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Дрън дрън та пляс! Още от римската империя, което беше кога? Преди 2000 години. Та още от тогава богатите не са плащали нищо. Всичко е обирано до шушка от бедните. И така ще бъде и след 2000 години. Да го духат бедните!

10

Анонимен

преди 9 месеца

До3. Много си прав. Тук няма как да има данък лукс. Като законотворците са част от НС. Напълно го разбирам този милионер / без да съм богат/, че колкото повече имам платени ДДС / от материали/ толкова съм по добре финансово.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ами, човеко, ела да живееш в Корумпестан само за 6 месеца и ти гарантирам промяна на мирогледа за цял живот.

8

Анонимен

преди 9 месеца

НА милионери не вярвам дори за: колко е часа

7

Анонимен

преди 9 месеца

Иска другите да плащат повече данъци, докато той се покрива с счетоводни трикове. Ако найстина искаше, можеше просто да направи превод на сметката на данъчното. Накратко, това е някакъв долен и елементарен лъжец. Трябва да се отбележи обаче, че съществуват достатъчно глупави хора да вярват на подобни лъжи.

6

истина е

преди 9 месеца

А тук да питат Румен-вълка , Ковчки , Гергов и другите измислени милионери , и ще ревнат като гладни чакали !!

5

бг смешки 2

преди 9 месеца

сретане , айде бе , до кога ще те чакаме !

4

Анонимен

преди 9 месеца

Почти съм сигурен, че го е измислил: след няколко хода на коня ще печели по някаква оричина повече. Като например от тук: почна с реклама току-що. Милионерството е болест.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Там си има данък лукс, примерно ако си взимаш скъпа кола, скъп апартамент и други подобни си плащаш, тук няма подобно нещо и доста голяма част от тези сделки са под себестойност да се прецака държавата, регистрират колите като товарни, правят схеми с ДДС като си отдават апартамента на себе си и какво ли още не.