35

Клино

преди 9 месеца

Специално за рублата това е умишлено направена от запада и най-вече от САЩИ още нещо американците също се биха помежду тях и имаше гражданска война но вече колко години живеят заедно така и ще бъде Украйна и Русия

34

Анонимен

преди 9 месеца

Русия се обърка лекичко,но трябва да сме снисходителни към бавните им ментални устроиства

33

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси от бандата на Путин-Милер,Алекперов,Абрамович,Усманов, Мордашов,Фридман,Авен,Дерипаска, са загрижени и развълнувани за съдбата на средностатистическия българин.Коци и Румбата им благодарят чистосърдечно!

32

Анонимен

преди 9 месеца

рашките са на приключване. вече над 500 дена бутат тридневната специална операция. завземат някое село и се тупат в гърдите, а украйна вече си връща градове и ги натиска в крим. И докато путин си разширява халката отзад, олигарсите му замислят как да му затегнат вратовръзката час по-скоро.

31

Yes

преди 9 месеца

До Анонимен --- И все по-зле ще става, докато абортират окончателно, а джуджака го спуснат без парашут от някой от по-високите етажи или падне по стълбите на подземието, а защо не и чайчайми с радиоктивнами палоний! Също върши работа. В трепането руснаците нямат равни - невероятна изобретателни са.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не са изпреварили. Това са само цифри. русия не произвежда нищо конкурентноспособно. Печели единствено от продажба на природни ресурси, а парите от това се разпределят между върхушката. Нито стигат до обикновения руснак със скъсаните чорапи, нито пък се влагат така че да подобрят благосъстоянието на руснаците. Средният руснак извън масква-та е гол на пушка. За каква покупателна способност изобщо говориш?

29

До 27

преди 9 месеца

По-добре питай колко рубли станаха за цент !

28

Ханко

преди 9 месеца

До Христо ХристовНищо не са изпреварили. Това са само цифри. русия не произвежда нищо конкурентноспособно. Печели единствено от продажба на природни ресурси, а парите от това се разпределят между върхушката. Нито стигат до обикновения руснак със скъсаните чорапи, нито пък се влагат така че да подобрят благосъстоянието на руснаците. Средният руснак извън масква-та е гол на пушка. За каква покупателна способност изобщо говориш?

27

Гаварит Масква

преди 9 месеца

Всичките 20 дрона бяха отблъснати, а останалите 30 - взети в плен !

26

do 26 Христо Христов

преди 9 месеца

Русия не е във война. Справка: путин. А само това, че твърдиш, че са във война е достатъчна причина да те тикнат в тюрмата. Нещо си забравил болшевишките похвати, че копнееш по тях. Апропо, колко рубли станаха вече за 1 долар? Уж щяха да премахват долара, а се оказа, че рублата е пътник.

25

Христо Христов

преди 9 месеца

Русия е във война и благодарение на войната изпревариха германия по покупателна способност. Май скоро европеидните про'с'таци у нас ще станат ПАК русоидни.

24

Миниващ

преди 9 месеца

Нашите възрожденци още бълнуват че украинци и руснаци могат да си стиснат ръцете и да се прегърнат. Никога вече това няма да се случи.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Няма нужда да ни пускате про-кремълска пропаганда. Русия е агресор и всички атаки от страна на нападнатата страна са легитимни и нормални. Едно време някой дали е жалил нацистка Германия когато СССР, САЩ и Англия са я бомбардирали?

22

Абрамович

преди 9 месеца

Аз мезя с хайвер.Крепостният ръфа зеле.Руският народ яде зеле с хайвер!

21

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонименна ссс ратьььььььь

20

бай Гошо

преди 9 месеца

да де, ама чудо голямо! Имали укронацистите дронове - бастисали ги...нема лошо...Нека се упражняват в това-онова, да си се опитват и да се заигравкват тук-таме, нагоре-надолу (но най-вече - надолу), докато в същото време по целия фронт (все още - само Източен) ги изтребват като мyxи...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голямата грешка на руснаците (голяма част от тях са умни хора), е че вместо да бягат от Русия или да си мълчат, трябваше лично да се разправят с джуджето. След като това не се случи си заслужават жалката съдба.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Русия трябва да унищожи Киев и Лвов и фа де свършва с това фиаско. А и в София ако издразнят Народното Събрание грешка няма да имат.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Последни контракции на украинците ... па жа видим ко ша родят.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Един долар вече струва 100 рубли. В края на Септември може и 300 да стигне. Ако банката нацепи по-високи лихви икономиката на Русия се срива за дни, ни един малък бизнес няма да остане. Путин няма полезен ход, играта свърши.