36

Ост

преди 9 месеца

До тука с подменената промяна. Пореден опит да се манипулира общественото мнение .

35

Ангелина

преди 9 месеца

До Алекс под номер 35 - промяната е необратим процес ,въпреки престъпници ,като Алекс и компания и въпреки ГЕРБ/ДПС мафията. ДП и ББ не са нищо друго ,освен "осветени лица" на задкулисието и от тях зависи ,кого те ще се оттеглят в "покоите си" ,след като направят "конституционните промени" ,които да ги закрилят. НИТО ЕДНИТЕ ОБАЧЕ ,НИТО ДРУГИТЕ ЗНАЯТ ,КАКВИ "ПЛАНОВЕ" ИМАТ ЗА ТЯХ ОНИЯ СВИШЕ...ТАМ НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ И РЕСУРСИ ЗА САМОРАЗПРАВА ,С КОГОТО И ДА БИЛО!

34

Алекс

преди 9 месеца

Делян хвана Про100 Киро за едното ухо,ББ за другото и въртят празната кратуна накъдето си пожелаят.Наивните избиратели чакат Промяната.Дали ще я дочакат?

33

Ангелина

преди 9 месеца

ПО - ДОЛНИЯ КОМЕНТАР ПОД НОМЕР 33 Е МОЯТ - ПРОПУСНАХ ДА СИ ПОСТАВЯ ИМЕТО....АНГЕЛИНА ИВАНОВА НИКОЛОВА СЪМ ТАЗИ ,КОЯТО ШЕСТА ГОДИНА ПУБЛИЧНО УБИВАТ АРМИЯТА НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ ВЪВ ФЕОДАЛЕН БАСТИОН МОНТАНА.ШЕСТА ГОДИНА В ГРАД МОНТАНА СЕ ИЗВЪРШВА МОЯТА ПУБЛИЧНА КОЛОХОСТА С ТОРМОЗ И РЕПРЕСИИ ВСЕКИДНЕВНИ НАВСЯКЪДЕ И ПОСТАВЯНЕТО МЕ В ПЪЛНА НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В ГРАДА,КАТО ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНИ ПУБЛИЧНИ МАНИПУЛИРАНИ НЕБИВАЛИЦИ СЕ ИЗПОЛЗВА И ТЪЛПАТА ,КАТО "ИНСТРУМЕНТ" ЗА САМОРАЗПРАВАТА С МЕН.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Моите уважения г- жо Пиргова към Вашето безспорно компетентно мнение ,но "склобката" ще приключи на местните избори. ББ и компания са в заблуда -"изсветляването" и "индулгенциите" им са временни и е въпрос на не дълго време за наказателно преследване и затвор и по- рано това ще се случи на "армията от убийци" на ГЕРБ/ДПС и компания в техните феодални бастиони. България ще бъде управлявана от свестни,честни и "читави" хора и те идват,въпреки задкулисието. ПРИГОТВЕТЕ СЕ...

31

Анонимен

преди 9 месеца

Вече по-малко ме интересува какво се случва на територията! Ако искате прегазвайте се, бийте се, хапете се по улиците! Вече гледам от вън щастието на българските при мати и затвърдяването на сглобката! Тежко, брате, се живеемежду глупци неразбрани;душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани. Отечество мило любя,неговият завет пазя;но себе си, брате, губя,тия глупци като мразя.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с тази тъna дума сглобка бе! Няма такова нещо, има си коалиция.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Щяха да чегъртат мафията, па взеха, че се сглобиха с нея.

28

Зозо

преди 9 месеца

.Всичко върви по плана от записа. Занимават хората с глупости - Дебора, Митко, Паметника, Празника. В същото време сменят шефове в МВР, бордове на директори и директори на училища. НАП натисна дребните фирми - дерат кожи. Бензина гони 3 лв. ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

27

Lena Parapetkova

преди 9 месеца

Мило Дневниче, все по - едра ставам. Онзи ден с бащата на детето ми Кицко бяхме на ресторант, надявам се никой да не ме е видял как го опипвам. А и от кого да се крием ? Нашите си носят рогата с чест. p.s Имам известни притеснения за свекървата, Ами ако направи ДНК тест? Ще го мисля после. Трябва да намеря покривен фдт за мустаките. Не ми се глади , мисля тази рокля пак да я облека, 3 пъти за щастие ;)

26

На Боко Чекмеджето

преди 9 месеца

Мда. Боко ще призове избирателите си да гласуват зя ППДБ а те ще го послушат.. Да ама не! Това не са ония 68 дупетати дето гласуват както каже Биг Бос. На изборите и ГРОБ и ППДБ ще ядат як бой! Това е положението.

25

Край

преди 9 месеца

Коалицията стана с натиск от вън НО вече има спойката на общата софра. Партиите се разбраха как да делят и вече електората може да работи като вентилатор.

24

Майната ви....

преди 9 месеца

Плачете за Радево служебно правителстно , но няма.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно, София била на ПП или на Герб...И едните и другите предадоха избирателите си а ако те са склонни да гласуват пак за тях са направо за освидетелстване!!!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Колко да бъде стабилна коалиция, която е направена чрез натиск отвън. И двете страни - от ПП-ДБ и ГЕРБ излъгаха избирателите си. Единствено ДПС не са излъгали предизборно. Ще са заедно, докато едните се усетят, че са по-силни без другите. И когато отвън им разрешат.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Митрофанова е в "Миротворец" още от 2019 г. Изписва се като "Элеонора Митрофанова" в търсачките и страна "Россия". Иначе не излиза. Търси в "Чистилище".

20

Анонимен

преди 9 месеца

Като свърши митрофанския профански мандат, Раша ще прати за посланик някой от списъка "Миротворец".

19

Анонимен

преди 9 месеца

Митрофанова също е наясно, че Русия е агресор, не е проста, но не ще да си губи работното място. Алтернативата е - пенсия в забрава.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Смятав за предател всеки, който кани Митрофанова на обществени места.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Докато Русия ни смята за враг, никой с руски произход не бива да бъде допускан до гласуване. Копейките нали искат чистка? Да се провери всеки един руснак каква работа има тук!