9

Накратко :

преди 8 месеца

ИК (Интимната коалиция) налага ИК (Истанбулската конвенция)...Другото е ала бала...

8

Анонимен

преди 8 месеца

Обществото е предпазвано от такива извверги от хиляди години, още от римско време, сега, разбираш ли, баш при Киро и Пинокио и Сарафов нямало как да се защитят насилниците, щото според Манол Пейков трябвало да бъде легитимирано абсолютно всяко полово извращеение. За всички е ясно, че сводниците унищожават стоката си, ако иска да се отърве от тях, само тия в Парамента се правят на паднали от Маркс.

7

Анонимен

преди 8 месеца

От години /сигурно 10, че и повече/ не съм чела нещо, с което да съм 100% съгласна. Хайде да не са 100, ама поне 99%. То сигурно затова този човек ще си остане зам. министър.

6

Анонимен

преди 9 месеца

ни рани, шевове, ни счупен нос, ни страх даже се смееше колко сте пр0сти и преметна вас и момчето щото екурва

5

Анонимен

преди 9 месеца

Дундата за 400 лева натопи момчето, но Господ гледа.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Но и ние можехме да четем по-хубава статия ама няма...

3

Анонимен

преди 9 месеца

И как може остригването да е принуда, а рязането с ножче да НЕ е принуда?! Какво е тогава?!

2

Упс

преди 9 месеца

Няма значение дали законът ги признава или не, но насилие има И между еднополови двойки. То е факт, независимо дали вие/ ние ги признавате!!!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Може да се счита,че работят по проблема от 1,5г,що значи от началото на 2022г, Февруари-Март месец,края на пандемията Ковид и началото на СВО на Русия в Украйна и кои бяха тогаз на власт,че такива прости случаи не бяха разрешени относно насилието,което като цяло е определено както и теласните травми са с определение за обяснение и видимо се определят от нанесените поражения и не може на тежката телесна повреда да се каже лека по абсолютна мярка на изражение,а то приложили относителна за далечина