54

Киев

преди 9 месеца

За мерцедес, Ролс Ройс, Мазерати, Ламборджини пари има от бюджета за самолети кой то за дрон не отделяте. Вземете едни тайванци ще ви отлееят всички части и ще Ви го сглобят като от ТУ София не са Ви обучили, а да паралелката Машиностроене никой не иска да завърши, а леярните ги затваряте, само заводите за боеприпаси седят за да бракониерствате.

53

Киев

преди 9 месеца

Който няма топки в Полша. Добре, че не работят и тях щяхте да продадете като остарели и негодни. Вземете от Русия докато дава!!!! Иначе наведени цял живот, Вие избирате имате норма спазете си я. Утре пак ще се продават по модерни.

52

Срам и Позор

преди 9 месеца

са нашия слугинаж, срам и позор! Бът гивърс и бът ликърс!

51

6 двигателя=3самолет

преди 9 месеца

Как точно с ремонт на 6 двигателя (МиГ29 е двумоторен - 3 изтребителя) ще осигуриш охраняваш ДЪРЖАВА до идването на Ф-16? ВСИЧКИ МиГ-29 официално трябва да се приземят (ако спешно не направят ремонт или не намерят заместващи изтребители) до края на ТАЗИ година! Как с ремонт на 3 самолета, при това СЛЕД КРАЯ НА ГОДИНАТА ще опазим България до 2030, когато ще можем ефективно да използваме Ф-16 за тази цел? Или ги гласят за "еххх, не става, я да ги подарим на украйна, а ние да плащаме да ни пазят"??

50

сталин е казал

преди 9 месеца

"всеки който посегне на България, ще си има работа с мене"...а неговото подобие путин знае че българския народ винаги ще обича Дядо Иван! споко! тоягата ще бъде за нашите продажници!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Какви са неустойките които Велика Кравария ни дължи за недоставените кофчези Ф-16?Ако няма такива ,значи някой трябва да лежи дълго в затвора.

48

Въпрос

преди 9 месеца

Дали ще стават за летене тези МиГ-29 след като в Полша им ремонтират двигателите. Сертификат за сигурност дава само производителят.

47

Седя

преди 9 месеца

И си спомням колко ракети "нарязаха" преди трийсетина години. И не ми се вярва. Кой знае на кого ги продадоха. Или подариха като танковете м Македония. Да си знаят, че нищо не е забравено и ще си платят. Ако не те, децата им и внуците им. Ще има народен съд, да!

46

А на ф16

преди 9 месеца

В Мета.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Мястото на Тагаренко е на стълба на Цариградско!!!До него Мрънкоф ,Агов и Паситата-2бр!!!

44

смешаркковци

преди 9 месеца

а какво ще кажат за 6те самолета оставени при укрите за ремонт за 10 милиона преди войната и нищо и защо Румъния ще закупи 48 изтpeбитeля F-35 за $6,5 млрд което е в пъти по евтино за 8те ф16 дето уж ги чакат след години

43

Няма такава държава

преди 9 месеца

Поредното дарение на украинския съветник Теодорii Теодоренко към полските нещастници и джендърското НАТО!А защо краварите не поемат тези разходи ,след като ни взеха над 3 милиарда без да доставят онези стари таралясници ф-16 ,модел от 1974г?До кога ще търпим краварската диктатура и краварския грабеж над страната ни?

42

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

поредната Добра Далавера, добри пари падат!

41

Тед

преди 9 месеца

До Зевс, не само западна Украйна. Напиши в Гугъл Жечпосполита и почети.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Какви български мигове? Български мигове ще бъдат ремонтирани в Полша. Осъзнавате ли колко сме жалки лапнишарани. Излъгаха ни за ф-16 Сега и поляците ще ни излъжат

39

Анонимен

преди 9 месеца

Дано поляците джитнат самальотите на украйнците.Няма друг начин да се отървем от тия бракми.

38

Анонимен

преди 9 месеца

haha няма кой да ремонтира нашите миг29. Украински фирми печелят после се отказват!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са ни ф-ките? Кви са тия мигове, нали сме в НАТО, бе натовци? Още ли чакате на СССР, а? Още чакате.

36

АКО НЕ Е НАТО....

преди 9 месеца

...ПАК ЩЕ СТАНЕТЕ РУСКИ СОЦ-КРЕПОСТНИЦИ И ПУТИН ШЕ ВИ ЗАСИЛИ ДА СЕ БИЕТЕ С УКРАЙНА И С АЗЕРИТЕ...ХАХА ....ТА ДА ВИ ИЗБИВАТ КАТО БЕСНИ ЧЕРВЕНИ КУЧЕТА...!!!!

35

ДАЙТЕ ГИ НА УКРАЙНА.

преди 9 месеца

ЗА КАКВО СА ВИ НА ВАС, ЧЕ ВИЕ И ЛЕТЦИ ВЕЧЕНЯМАТЕ...ОСВЕН ТИЯ ОТ СЕЛ. СТОПАНСКАТА АВИАЦИЯ----ДАЖЕ И ГРАНИЦИТЕ СИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПАЗИТЕ !