8

Popa ot razgrad

преди 9 месеца

Най-много обичам пияни вишни...

7

Анонимен

преди 9 месеца

Вишната е само за ценители. Тази година заради дъждовете, вишните загниха още на дървото.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тази година не видях някъде да продават вишни

5

Анонимен

преди 9 месеца

Любимите ми вишни!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Точно навреме написахте статията, когато вишните презряха!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Вишните са силно недооценявани. Освен, че плодът е вкусен както в прясно, така и в преработено състояние, полезни са дръжките на плода, полезни са и семките вътре в костилките. Семките съдържат витамин Б 17, който е малко популярен, но е от факторите предпазващи от рак. Листата, от своя страна, са идеални за консервиращо средство при сурови туршии, който иска да мине без химикали. (Могат да се сложат и листа от дюля, също някои др. подправки)Компот БЕЗ костилки от вишни с кисело мляко е чудесно

2

пришълецът

преди 9 месеца

Палчинки със сладко от вишни:)))

1

Анонимен

преди 9 месеца

Понижават и пикочната киселина