77

Меко кацане ли!

преди 9 месеца

Те крепостните меко кацнаха на Луната през 70-те години на миналия век, когато при една от секретните мисии на Аполо, американците кацнаха край руския кораб, където руският космонавт лежеше умрял върху лунната повърхност с отворена уста, без каска на главата.

76

КГБ

преди 9 месеца

Браво ,имаме напредък ! Добре е да се прави разлика между СССР и набожната пасмина ! Това обаче да се нарича космически кораб е неправилно .Джуджето има доста проблеми в момента и да се занимава с такива неща не е най-разумното нещо ! Ние разбираме ,че тъгува за времето ,когато беше полковник ,но той сам си избра да става цар !

75

ПроСоТо

преди 9 месеца

До Анонимен...руснаците извършиха меко кацане на повърхността на Луната много,много отдавна !..Имаха няколко Лунохода,някои от които при завръщането си донесоха образци от лунния грунт..Така че това не им е първото начинание в това отношение..Разбира се,първите успехи реализираха при режима на СССР..Краварите СЪЩО прилуниха неколко апарата,но БЕЗ ЕКИПАЖ !!!!...Заради дилемата тогава "Кой кого?" изсмукаха от пръстите си сагата "Американец ходи по Луната"...Комичен сериал,прожектиран и до сега..

74

Анонимен

преди 9 месеца

Меко кацане по рушшки, хахаха. Догодина да пратят Копейкин и Радев - ще бъде чест за нашите продажници.

73

Анонимен

преди 9 месеца

До Ти да видиш.. Искали са да сложат тебе, но след изследване на интелекта ти, предпочитат кучето.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Да се радват първосигналните *** -изстрелване на ракета до луната автоматично прокарва канализация на раята и цъфтят там, не *** вече по дворовете. Единия писал запада щял да си направи харакири ако руснаците превземели луната. Толкова елементарни хора само в задунайски циганистан има.

71

Фокстрот

преди 9 месеца

Съвет, неграмотните не подозират, че завръщането на "Луна-25" не влиза в плановете на руснаците. Руската автоматична станция е първата в световната история, която ще се прилуни на Южния полюс, ще отработи технологията на меко кацане по уникална, супер сложна орбита и ще работи на лунната повърхност като робот-геолог. Тук употребявам понятието геолог абсолютно условно, тъй като още не са измислили названието на робота, изследващ полезните изкопаеми в лунните недра.

70

Анонимен

преди 9 месеца

глупости те на рогозин аген ))))

69

Анонимен

преди 9 месеца

Можем да им подарим и Бузлуджа + м.о.ч.а за целта. Ще е много ефектно! Бъзъикам се :)

68

Ти да видиш..

преди 9 месеца

Поне едно куче да бяха сложили в капсулата , да се отсрамят.

67

Съвет

преди 9 месеца

Не бързайте да се радвате. Нека се върне , па тогава.

66

Я па я..!

преди 9 месеца

Луната е 51-ви щат на САЩ. Руснаците имат ли виза да кацат там ?

65

Itso

преди 9 месеца

Много се вълнувам от такива новини, ще има нова надпревара с космоса.

64

ПроСоТо

преди 9 месеца

"Льош новост" за русофобите...И повод за радост на русофилите....А Земята си се върти и изобщо не обръща внимание на дребните двукраки същества,които пълзят по нея..

63

Анонимен

преди 9 месеца

Луна 26 е анонсирана ноември 2014, очаква се да излети 2027-***. Не е като да летят всяка година, така че нямайте очаквания от Роскосмос да движи човечеството напред. Позравления за усоешното излитане на Луна 25. Желая успех на научно-изследователската мисията.

62

Анонимен

преди 9 месеца

АЗ, нали. Нечувана наглост. Надминаха наглосаксите. Ние, изключителните, им наложихме 11 000 отделни и пакетирани санкции, а те тръгнали Луната да покоряват.

61

Фокстрот

преди 9 месеца

В 2:10 ч. мск ракетата-носител "Союз-2.1б" с автоматичната станция "Луна-25" стартира от космодрума Восточный. Рано тази сутрин автоматичната станция "Луна-25" се отдели от разгонния блок "Фрегат" и бе изведена от опорна орбита на лунна траектория. По план автоматичната станция "Луна-25" ще достигне Луната и ще се прилуни в района на Южния полюс на 21 август. Планира се "Луна-26" да стартира през 2027 г., а "Луна-27" - през 2028 г.

60

Сибирстан

преди 9 месеца

До 48. Абе, какво стана с превземането на Киев за два дни и цялата Украйна за две седмици? И ли го забрави това?

59

комунизъм на Луната

преди 9 месеца

Космическия кораб се пилотира лично от другаря Путин

58

Анонимен

преди 9 месеца

Как да кажа то войната в Украйна щеше да е за три дни, та таз работа с фалитя. Има време . Мъ що да се стига до там. Да закопчават *** и дружките му и който откъде е, барем тоя път успели се опазят от поредния луд диктатор и Партия. Тва че не можели без такъв са пълни простоотии